Kõige kiiremas, MX Hobi klassis oli klass omaette Marko Heinmäe (Honda, Viljandi VMK), kes edestas kummaski sõidus konkurente vähemalt ühe minutiga. Avasõidus järgnesid Heinmäele Arno Jürisson (Yamaha) ja Sven Simulask (Kawasaki, Motodepoo Team Green) ning viimases sõidus avasõidu viies mees Aimar Platais (Kawasaki) ja Simulask. Kahe sõidu kokkuvõttes moodustasid esikolmiku Heinmäe (50 punkti), Simulask (40 p) ja Platais (38 p).

85cc klassis võitis avasõidu eelmise aasta 65cc Eesti meister motokrossis Jörgen-Matthias Talviku (KTM, Pärnu MC), kelle järel lõpetas Kairo Katkosilt (KTM, Kose AMK), kes edestas Alex-Allar Rebast (KTM, Pärm Racing Team) ainult 0,01 sekundiga. Teises sõidus suutis aga esimesena lõpujoone ületada Katkosilt, kes alistas Talviku napi 0,3 sekundiga. Kolmandaks sõitis end seekord esimeses sõidus neljanda koha saanud Meico Vettik (Kawasaki, Mägi Racing).

Katkosilt võttis avaetapilt esikoha tänu teise sõidu võidule saades Talvikuga võrdselt 47 punkti. Vettik, kes kogus teises sõidus neljandana lõpetanud Rebasega sarnaselt 38 punkti, sai kolmanda koha, kuna oli viimases sõidus konkurendist parem.

Tõsine tööpäev oli Meico Vettikul, kes lisaks 85cc klassis võistlemisele oli stardis ka veel 65-stel tsiklitel. Siin klassis talle erilisi vastaseid ei olnud ja kummastki sõidust tuli kindel sõiduvõit. Sama kindel oli ka teine koht, kui Romeo Karu (KTM) edestas mõlemas sõidus kolmanda koha saanud Joosep Pärna (KTM, Paikuse MK) samuti kindlalt paarikümne sekundiga. Kahe sõidu kokkuvõttes astusid poodiumile seega Vettik (50 p), Karu (44 p) ja Pärn (40 p).

Kõige pisemate motosportlaste 50cc ja 50cc juunior sõitudes heitlesid esikohale Otto Mattias Rootalu (KTM) ja Romeo Pikand (KTM, Viljandi VMK) ning seekord suutis Rootalu konkurendi mõlemas sõidus napilt alistada, esimeses sõidus oli poiste vahe 0,9 ja teises 2,5 sekundit. Älejäänud konkurendid kaotasid esiduole kaugelt üle minuti ning teises sõidus lausa ringiga.

Kokkuvõttes sai Rootalu (50 p) ja Pikandi (44 p) järel 50cc klassis kolmanda koha Hannes Hanimägi (KTM, Sõmerpalu MK), tema oli ka sõitudes üldarvestuses kolmas poiss. 50cc juunior arvestuses tõusid poodiumile Enrico Peilman (KTM), Martin Mõtus (KTM, Pärnu MC) ja Robin Vettik (Suzuki, Mägi Racing).

Järgmine mootorrataste jääraja võistlus toimub 15. veebruaril Läänemaal Kullamaa järvel, kus lisaks Eesti karikavõistluste punktidele toimub ka Eesti meistrivõistluste avaetapp.