"Rõõm on vaadata uhkeid karikaid, mille mehed oma kätega ehitatud paatidega on tiitlivõistlustelt Tartusse toonud," tunnustas Teppan värsket maailmameistrit Rasmus Haugasmäge, Euroopa meistrit Sten Kalderit ja tiitlivõistlustelt karikaid toonud Art Raudvat, Jüri Jõuli ning nende treenerit Üllar Põvvatit.

19. mail Ungarsi Dynautvaras peetud T-550 paadiklassi Euroopa meistrivõistlustelt tõi Art Raudva III koha karika, 7. juulil Kaunses peetud MK-etapil võitis ta esikoha. Paadiklasssis GT-30 tuli Jüri Jõul Poolas Mysliborzis 8.-9. juunil peetud EMil hõbedale.

Kahekordne maailmameister OSY-400 paadiklassis Sten Kalder võitis Itaalias Barcise järvel 1.-2. juunil peetud MMil III koha, 12.-13. juunil Poolas Choziezis toimunud EMil oli ta esimene. Rasmus Haugasmägi naasis Itaaliast Bacise järvel peetud OSY-400 MMilt maailmameistrina, EMil Poolas oli ta oma paadiklassis teine. Haugasmägi sõnas hinnalist hõbedast rändkarikat süles hoides, et pole oma nime veel värske maailmameistrina jõudnud lasta karikale Sten Kalderi nime kõrvale graveerida. "Mind ootab 28.-29. septembril ees GT-30 klassis MM Saksamaal Berliini 1936. aasta olümpiaks rajatud sõudekanalil. Mulle sobib hästi sealne kitsas kanal ja tuul. Sihin MM-tiitlit," avaldas Jüri Jõul.

Tartu veemotoklubi juht, võidukate veemotosportlaste treener Üllar Põvvat sõnas, et linnalt saadud auhinnaraha kulutuvad sportlased klubi hoone terassi renoveerimiseks.