Leok tegi korraliku kvalifikatsiooni, olles kuues. Esimeses sõidus lõpetas Leok sõidu üheksandal kohal. Pikka aega kümnendal kohal sõitev Leok möödus sõidu viimases kolmandikus Davide Guarnerist ja see tagas talle üheksanda koha. Teises sõidus oli Leok kümnes. Vahepeal 12. kohal sõitnud Leok suutis taas sõidu viimases faasis oma kohta parandada. Etapi võitis mõlemas sõidus kiireim olnud Antonio Cairoli, teine oli Clement Desalle, kes oli sõitudes kolmas ja teine. Kolmanda koha võttis Venemaalt Ken de Dycker, kelle kohad sõitudes olid teine ja kolmas.

Tanel Leok: „Väga positiivseid emotsioone see etapp kahjuks ei pakkunud. Kvalifikatsioon oli küll korralik, kuid enesetunne oli etapi ajal kehva, jõudu polnud, sain mingi viiruse ilmselt. Kegumsis sai sai pisut viga kevadel vigastatud jalg. Käin neljapäeval arsti juures ära, siis saab täpsema vastuse, mis seal on.”

MM-sarja liidrina jätkab Cairoli (442 p), teine on Desalle (422 p) ja kolmas Christophe Pourcel (393 p). Leok jätkab kaheksandal kohal (253 p).

MX2 klassis oli Priit Rätsepal väga tugev esitus kvalifikatsioonis, kui ta oli neljas. Esimeses sõidus oli Rätsep 15. kohal. Teises sõidus oli Rätsep 20. Etapi kokkuvõttes oli Rätsep 19. kohal.