Nädalavahetusel ladistas Rootsi kuningriigis kõvasti vihma ja seda jagus nii laupäevale kui pühapäevale ka Uddevallas. Tanel Leok, kes on saanud oma kiiruse taas tagasi, oli eelkvalifikatsioonis kolmas, kvalifikatsioonis oli tema koht üheksas.
Esimeses võistlussõidus tuli Leok esimeselt ringilt 11. kohal, kuid hakkas siis tõusma ja lõpetas sõidu kuuendal kohal. Sõidu võitis tema tiimikaaslane Clement Desalle, Christophe Pourcel (Kawasaki) oli teine ja Sebastien Pourcel (Kawasaki) kolmas. Teise sõidu start oli Leokil parem, kui ta oli kolmas. Ühe koha ta siiski loovutas ja lõpetas sõidu neljandana. Sõidu võitis taas Desalle Christophe Pourcel’i ja Kevin Strijbos’i ees.

Tanel Leok: “Esimeses sõidus oli rada väga mudane ja möödasõidud keerulised, siiski sain kuuenda koha. Teises sõidus oli algus päris hea, olin kolmandal kohal, tegin siis apsu ja langesin neljandaks. Teises stardis sõiduga päris rahul ei olnud, kui etapi kokkuvõttes võib olla rahul, head punktid jai se ka terve.”

Etapi kokkuvõttes oli Leok kuues, etapi võitis Desalle, teine oli Christophe Pourcel ja kolmas Kevin Strijbos. MM-sarjal on nüüd ka uus liider, Clement Desalle (348 p), kes möödus Antonio Cairolist (345 p), kes jäi Rootsis nulli peale. Esimeses sõidus jäi tal esimese hammasratta vahele kivi ja see blokeeris ära tagaratta, teises sõidus sõitis itaallane rajalt välja ja jäi mudasse kinni. Kolmas on Christophe Pourcel (336 p). Tanel Leok on üheksandal kohal (201 p).

Tanel Leoki järgmised stardid on Eestis, kui ta 7. juulil stardib Tridens Eesti motokrossi meistrivõistluste etapil Pärnus ja 11. juulil Sõmerpalus Väino Leoki rändkarikale peetaval Sõmerpalu motokrossil.