Leok sai teises sõidus parima stardi ning asus ka sõitu juhtima. Hooaja esimene sõiduvõit jäi aga saamata. Oma elu esimese võidu sai hoopis prantslane Xavier Boog (Kawasaki), kes viimaste meetriteni pidi tõrjuma Leoki belglasest tiimikaaslase Clement Desalle'i rünnakuid, kolmas oli belglane Kevin Strijbos (KTM).

Etapi kokkuvõttes tuli võitjaks prantslane Christophe Pourcel (Kawasaki), itaallane David Philippaerts (Yamaha) oli teine ja Stijbos kolmas.

"Esimeses sõidus kuumenes tsikkel mudastes oludes üle ja sinna ei saanud midagi teha, sama asi oli ka tiimikaaslasel.Samuti vigastasin ma oma paremat jalga selles sõidus. Venitasin lihase välja ja see oli nii valus, et oli kahtlane, kas ma teise sõitu üldse saan minna. Iga kord, kui ma jala välja sirutasin, käis sellest vaatamata valuvaigistitele meeletu valu läbi. Sain küll suurepärase stardi, kuid ma ei saanud sõita nagu oleks tahtnud ja see ajas ikka päris närvi," kommenteeris Leok pressiteate vahendusel.

Hooaja kokkuvõttes on Tanel Leok pärast viite etappi 107 punktiga 10. kohal. Liider on endiselt itaallane Antonio Cairoli (KTM, 203 punkti), teine Desalle ja kolmas Pourcel (172).

MM-sarja järgmine etapp peetakse 3. juunil Prantsusmaal.