Kvalifikatsioonis üheksas olnud Tanel Leok tegi esimeses sõidus korraliku stardi, oli vahepeal ka viiendal kohal ja finišilipu langedes oli ta kuues. Sõidu võitis Antonio Cairoli, kes sellega kindlustas endale ka selle aasta maailmameistritiitli klassis MX1. Teine oli Christophe Pourcel ja kolmas Taneli tiimikaaslane Clement Desalle. Teises sõidus oli Leok üheksas. Sõidu võitis taas Cairoli, teine oli taas Pourcel ja kolmas Gautier Paulin. Etapi kokkuvõttes oli Leok kaheksas, etapi võitis Cairoli, teine Pourcel ja kolmas Desalle.

Tanel Leok: „Üldiselt jään etapiga rahule, esimeses sõidus oli kiirust ja häid hetki, teise sõidu start oli kehvem, kuid sõiduga suutsin kohta parandada. Tehnika toimis korralikult.“

Enne viimast MM-sarja etappi Saksamaal on Leok kaheksandal kohal. Ka Faenza etapiga vähendas ta vahet kuuendal kohal oleva Kevin Strijbosi ja Xavier Boogiga. Strijbos on 24 ja Boog vaid seitsme punkti kaugusel. Üldarvestuses on ka selle aasta teine koht kindel, Clement Desalle’i Paulin enam ei püüa, kuid kolmanda koha saatus on viimase etapi teema. Pourcel kaotab Paulinile vaid kuue punktiga.

Lisainfo: Selle aasta heategevuslik motokross Tanel Leok ja sõbrad toimub 13. oktoobril, Tartu lähedal Haaslava vallas, uuel Lange krossirajal. Tanel Leok ja sõbrad tulud lähevad läbi õnnetuse liikumispuude saanud laste ja noorte toetuseks. Starti on oodata taas maailma tippu kuuluvaid krossimehi.