Fermo kivikõva rajaga, mis ei läinud soonde isegi viimaseks sõiduks, Tanel Leok sinasõbraks ei saanud. 15. koht etapi kokkuvõttes iseloomustas tervet nädalavahetust. Siiski, terve hooajaga saab rahul olla, kuues koht MX1 klassi kokkuvõttes on hea tulemus.

LS Motors Honda meeskonnas sõitev Tanel Leoki tulemused oli terve nädalavahetuse jooksul
tagasihoidlikud. Kvalifikatsioonis oli Tanel 15, esimeses sõidus samuti 15 ja teises sõidus 17. Kokkuvõttes hooaja viimaselt etapilt 15. koht.

Tanel Leok: „Ei saanud terve nädalavahetuse jooksul korralikku hoogu üles, ei tulnud sõit välja ja ei
saanud rajaga sina peale. Ei tekkinud sellel nädalavahetusel õiget tunnet, pikk hooaeg on selja taga,
pisut väsinud ka. Kuna MM-sarja kuues koht oli samuti üsna kindel, ei tekkinud õiget motivatsiooni."

Etapi võitis Clement Desalle, kes oli avasõidus neljas ja esimene teises sõidus, kokkuvõttes teine koht kuulus Steve Ramonile, kolmas oli Sebastien Pourcel. Antonio Cairolile tänavune kuld ja meistritiitel klassis MX1, hõbe kuulub Clement Desalle'ile ja viimase etapiga kindlustas endale pronksi David Philippaerts, edestades hooaja kokkuvõttes Max Naglit nelja punktiga. Tanel Leokile hooaja kokkuvõttes kuues koht.

Tanel Leok: „Kuues koht kokkuvõttes on minu hinnangul hea tulemus. Hooaeg pole lihtne olnud,
erinevad äpradused röövisid väärtuslikke punkte. Järgmisel aastal tuleb olla kõvasti stabiilsem, et
rohkem punkte koguda. Hooaja eel seadsin endale eesmärgiks tulla viie esimese hulka, pisut jäi sellest puudu, kuid siiski olen vaatamata kõigele hooajaga rahul."

Päris läbi hooaeg Taneli jaoks siiski veel pole, 19. septembril on Belgia meistrivõistluste viimane etapp, seejärel ootab ees 25.-26. septembril sõidetav Rahvuste Kross Ameerikas ja hooaja lõpetab Tanel Eestis, Kose krossirajal toimuval heategevuskrossil „Tanel Leok ja sõbrad", mis tänavu sõidetakse 9. oktoobril. Taas on kavas oksjon ja kogu ürituse tulu läheb läbi õnnetuse liikumispuude saanud laste toetuseks.