Mere äärde rajatud rajale oli väga heas hoos Yamaha Gariboldi Monster Energy meeskonnas sõitev Harri Kullas, kes võitis esmalt MX2 klassi kvalifikatsiooni. MX2 klassi esimeses sõidus tuli tal aga esikoht loovutada eelmises sõidus tema järel lõpetanud Arnaud Tonusele.

MX1 klassis oli Tanel Leok kvalfikatsioonisõidus 23. kohal, kuid esimeses sõidus juba neljas. Temast ettepoole jäid Steve Ramon, Milko Potisek ja Anthony Boissiere. Everts oli kvalifikatsioonis neljas ja esimeses sõidus seitsmes, kirjutab ruudulipp.ee.

Kolmas sõit oli päeva tipphetk, rajal olid koos MX1 ja MX2 kiireimad, kokku tuli A-finaalis starti 83 krossimeest, B-finaalis oli stardipuu taga 98 sõitjat, mis näitab ürituse suurust. A-finaalis jäi eskoht kahe MX2 klassi mehe jagada, Arnaud Tonus edestas peale poole tunni pikkust sõitu Harri Kullast 1,1 sekundiga. Kolmas oli Steve Ramon, kes kaotas võitjale 15 sekundit. Leok oli viies, tema ette mahtus veel Ken De Dycker, Leokist 22 sekundit hiljem lõpetas Everts.

Kui kolme sõidu punktid kokku löödi oli parim Tonus Kullase ja Ramoni ees, Leok oli selles arvestuses seitsmes. Tema ette jäid veel Everts, Boissiere ja Adrien van Beveren.