MX1 klassi kvalifikatsoonis sõitis Tanel Leok (Kawasaki) välja neljanda ja Gert Krestinov (Honda) kaheksanda aja, kiireim oli eelmise aasta Briti meister Shaun Simpson (KTM).
Esimeses sõidus toimus stardikurvis kohe suurem kukkumine, kus osales ka Leok, kes sai õnneks sõitu jätkata ning kihutas end lõpuks viiendaks. Hea sõidu tegi ka Krestinov, kes lõpetas Leoki ees neljandana. Sõidu esikolmiku moodustasid Simpson, Brad Anderson (Yamaha) ja Martin Barr (KTM).

MX1 klassi teist sõitu asus juhtima Simpson, kellele järgnesid meeskonnakaaslased Krestinov ja Kristian Whatley ning Leok, kes tõusis sõidu lõpuosas teisele kohale. Vahepeal liidriks tõusnud Whatley ületas lõpujoone Krestinovi ees kolmandana.

Kuna MX2 klassis toimus tõsine avarii, siis tuli võistluspäeva suurem paus sisse ning kolmas sõiduvoor jäeti ära. Seetõttu võitis kahe sõidu kokkuvõttes Simpson (50 p), Leok oli 38 punktiga teine, Whatley samade punktidega kolmas ja Krestinov (36 p) neljas.

MX2 oli eestlastest võistlustules Erki Kahro (Honda), kes tegi hiljuti tõsise treeninglaagri Ameerika Ühendriikides ja Eesti rahvuskoondise liige Harri Kullas (Suzuki). Kvalifikatsioonis, mille kiireima aja tegi prantslane Steven Lenoir (KTM), oli Kahro kaheksas ja tsikli tehniliste probleemide küüsis vaevelnud Kullas 17.

Esimene sõit katkestati, sest britt Mel Pocock (Kawasaki) sõitis ühele ees kukkunud konkurendile nii õnnetult sisse, et käsi jäi tolle tsikli ratta vahele, mille tulemusena Pocock lennutati helikopteriga haiglasse, kus selgus, et noormees oli poolest pöidlast ilma jäänud. Kordussõidus, mis algas poolteist tundi hiljem, sai Kahro 10. koha, kuid hiljem selgus, et noormees oli eksinud kollaste lippude reeglite vastu ja ta langetati 19-ndaks. Kullas ei saanud eriti head starti, kuid suutis end siiski 12-ndaks sõita. Sõidu võitis Ben Watson (KTM), kellele järgnesid Adam Sterry (KTM) ja Lenoir.

Teises sõidus tegi väga hea etteaste Kahro, kes tuli avaringilt kaheksandana ja tõusis peagi viiendaks, kus ta ülejäänud sõidu ka kihutas. Kullase võitles rohkem tsikli, kui konkurentidega, kuid sõitis end sellest hoolimata siiski kümnendaks. Sõidu võitis taas Watson, teise koha sai Lenoir ja kolmanda Bryan Mackenzie (Kawasaki), kes oli avasõidus viies.

Kokkuvõttes võitis etapi Watson (50 p), teine Lenoir (44 p) ja kolmas Mackenzie (38 p), Kullas sai 22 punktiga seitsmenda ja Kahro 18-ga 10. koha.

Maxxis ACU Briti meistrivõistluste teine etapp sõidetakse 5. aprillil Norfolkis Lyngi krossirajal.