MXGP klassi kvalifikatsioonis sai Tanel Leok kirja hooaja parima 13. koha. Esimese sõidu start Leokil välja ei tulnud ja teises kurvis oli ta viimaste seas. Küll aga õnnestus hästi esimene ring ning Leok tõusis 16. kohale. Kahjuks ring hiljem tegi Tanel sõiduvea ja ta langes taas punktikohalt välja viimaste sekka. Sõidu keskel suutis Leok jälle punktikohale tõusta ja eelviimasel ringil õnnestus tal ühe ringi jooksul kolmest konkurendist mööduda ning finišis oli Tanel 17.

Esikohale oli võistlus üsna sündmuste vaene. Stardivõidu võtnud Tim Gajser (Sloveenia, Honda) sõitis kohe teistel eest ära ning võttis kindla võidu. Sama kindla teise koha teenis Antonio Cairoli (Itaalia, KTM), kolmas oli Jeremy Seewer (Šveits, Yamaha). Teises sõidus tegi Leok väga hea stardi ja esimestes kurvides oli ta esikümnes. Ringi lõpuks said mitmed konkurendid temast siiski mööda ja Tanel langes 15 seast välja. Sõidu keskel leidis ka Leok korraliku rütmi ning finišisse jõudes oli ta 16. Stardi järel asus sõitu juhtima Seewer, kuid juba ringi keskel pani ta külje maha ja sõitu asus juhtima oma karjääri viimaseid etappi tegev Clement Desalle (Belgia, Kawasaki). Teisel kohal belglase seljataga oli Cairoli ja kahekesi sõitsid "veteranid" järgnevatel eest ära. Cairoli üritas kogu sõidu jooksul ise liidriks tõusta, kuid Desalle oli oma parimate päevade tasemel ning võttis väga magusa sõiduvõidu. Cairoli lõpetas sõidu teisena ja samuti karjääri selle hooaja lõpus lõpetav Gautier Paulin (Prantusmaa, Yamaha) kolmandana. Tim Gajser oli neljas.

Etapi kokkuvõttes oli Leok üheksa punktiga 17. Etapivõidu teenis 44 punktiga Cairoli, teine oli 43 punktiga Gajser ja kolmas 40 punktiga Desalle. Sajra kokkuvõttes on kindle liider 626 punktiga Gajser, teisel kohal on 553 punktiga Cairoli ja kolmandal kohal 535 punktiga Seewer. Leok tõusis 81 punktiga 21. kohale.

MX2 klassi kvalifikatsioonis 30. koha saanud Johannes Nermann jäi avasõidus stardi järel viimaste sekka. Sõidu jooksul ta sellist kiirust näidata ei suutnud, et võiks punktikoha eest heidelda ja meie mees jõudis finišisse lõpuks 27. kohal. Stardi järel asus sõitu juhtima Jago Geerts (Belgia, Yamaha), tema järel võttis sisse teise koha sarja liider Tom Vialle (Prantsusmaa, KTM). Kohe sõidu alguses suutis Vialle korraks liidriks tõusta, kuid Geerts suutis kaks kurvi hiljem esikoha taas enda kätte võtta. Belglane siiski võitu võtta ei suutnud, sest nagu viimastel etappidel juba pigem reegliks on saanud, siis tegi Geerts taas rumala sõiduvea ja kinkis liidrikoha ära. Seejärel sõitu juhtima asunud Vialle ei saanud aga kergemalt hingata, sest seljataga oli kvalifikatsiooni kiireim

Thomas Kjer Olsen (Taani, Husqvarna). Olsen suutiski sõidu teises poole prantslaselt mööduda ning võidu võtta. Vialle lõpetas teisena ja Jed Beaton (Austraalia, Husqvarana) kolmandana. Geerts tuli finišisse neljandana. MX2 klassi teises sõidus tegi Nermann parema stardi ja arvaringil oli top 20 piiril. Esmakordselt Pietramurata krossirajal võistlenud Nermann aga ei suutnud ka teises sõidus sellist kiirust näidata, et võiks punktide eest heidelda. Kiiresti kukkus ta sõitjaterivi lõppu ning finishisse jõudis Johannes lõpuks 25. kohal. Stardi järel asus sõitu juhtima Vialle, tema järel teise koha võttis sisse värske euroopa meister Thibault Benistant (Prantsusmaa, Yamaha). Kahe esimesega ühines peagi ka Geerts ning kolmik sõitis järgnevatel eest ära. Sõidu teises poole suutis Geerts pärast pikka üritamist Benistantist mööduda ning samal hetkel tegi sõiduvea esikohal sõitnud Vialle ja nii leidiski Geerts ennast järsku liidrina. Vialle kaotas kukkumisega koha Benistantile ja pidi lõpuks kolmanda kohaga leppima. Esikoha teenis Geerts, teine oli karjääri teist MM-etappi sõitnud Benistant.

Etapi kokkuvõttes Nermann punkte ei teeninud ja kirja läks talle 25. koht. Etapivõidu võttis 43 punktiga Jago Geerts, teine oli 43 punktiga Thomas Kjer Olsen ja kolmas 42 punktiga Tom Vialle. Kaks etappi enne sarja lõppu on liidrikoha 693 punktiga Vialle, teine on 620 punktiga Geerts ja kolmas 505 punktiga Maxime Renaux (Prantsusmaa, Yamaha). Nermann on 16 punktiga 37. kohal.