Mõlemal võistluspäeval segas vihm võistlemist ja nii piirduti MXGP klassis pühapäeval vaid ühe võistlussõiduga. See õnnestus väga hästi Tanel Leokil, kes raskel ja porisel rajal sai kaheksanda koha. Etapivõidu teenis Shaun Simpson, kirjutab msport.ee.

MXGP klassi ainsas sõidus pääses stardist juhtima Glenn Coldenhoff, teda asusid jälitama Tim Gajser, Clement Desalle, Jeffrey Herlings ja Romain Febvre. Sõidu tõeliseks staariks kujunes aga hoopis Shaun Simpson, kes üliraskel rajal suutis teistest kõvasti kiiremini sõita. Igal ringil möödus ta eesolijatest ja poolel sõidumaal asus juba kindlalt juhtima. Kuigi viimasel ringil oli ka Simpsonil ärev hetk ja ta oleks peaaegu porri kinni jäänud, siis lõpuks võttis ta siiski kindla sõiduvõidu.

Teisena lõpetas sõidu Coldenhoff ja kolmandana Desalle. Suurepärase sõidu tegi raskel rajal ka Leok. Avaringilt tulles oli ta küll alles teise kümne lõpus, kuid siis hakkas eestlane vaikselt ettepoole tõusma. Sõidu teises pooles oli ta juba esikümne sees ning lõpuks õnnestuski Leokil kõrgel kaheksandal kohal lõpetada.

MXGP järgmine etapp toimub 19. märtsil Argentiinas.