Kvalifikatsioonis oli Tanel 13, hommikuses warm-up sõidus nagu ikka näitas ta head kiirust. Paraku tuli aga esimese sõidu alguses tagasilöök, mis mõjutas Taneli osas tugevalt järgnevaid sündmusi. Kukkumine ja kokkupõrge konkurentidega ei kulutanud mitte ainult aega. Kukkumises sai viga üks sõrm ja sellest sõidust sai Tanel 19. koha ja kaks punkti MM-sarja juurde.

Sõidu võitis Antonio Cairoli (KTM), kes suutis selja taga hoida Yamaha duo David Philippaertsi ja Steven Frossardi. Vahepeal oli liider küll Frossard, kuid Cairoli võttis selles mees-mehe võistluses oma koha tagasi. Viimastel ringidel tuli sellele seltskonnale hullu hooga järgi Suzukil sõitev Clement Desalle. Üsna lühikese ajaga oli ta tõusnud teisele kohale ja mine tea, kuidas oleks asjad duellis Cairoliga läinud, kui belgalne poleks stardisirgele tulles sõiduviga teinud ja seeläbi rajalt välja sõitnud. Neljandast kohast kõrgemat loota polnud.

Teises sõidus oli Leoki koht lõpuks 12, viga saanud sõrm oli küll segavaks faktoriks, kuid sõidu keskel see enam niipalju ei häirinud.

Tanel Leok: „Sõrm oli nii paistes, et pidin enne teist starti kinda katki lõikama, et seda kätte panna saaks. Teises stardis oli taas kukkumine ja jäin sinna toppama. Alguses oli sõrm väga valus ja mõtlesin juba, et keeran rajalt maha ära. Siis aga läks väheke paremaks ja üritasin saada kätte niipalju punkte kui võimalik. Esmasel vaatlusel võib öelda, et luu vist õnneks katki ei ole. Rada ise oli väga hea ja rahvast palju, selles mõttes korralik etapp."

Sõidu võidu osas rääkisid teises stardis kaasa kolm meest. Cairoli, Desalle ja Philippaerts. Desalle pääses sõidu keskel mööda Cairolist ja asus sõitu juhtima, ka Philippaerts jättis Cairoli selja taha ja asus Desalle'i ründama. Viimane kukkus ja nii jäid võitu jagama kaks Itaalia sõitjat. Cairoli püüdis meeletult, kuid sel korral oli Philippaerts see mees, kes võttis nii teise sõidu võidu kui ka etapivõidu. Kolmas oli teises sõidus Steve Ramon (Suzuki). Kokkuvõttes oli kolmas mõlemas sõidus neljanda kohaga leppima pidanud Desalle.

MM-sarja liidrina jätkab Desalle (164 p), Max Nagl (KTM) on teine (153 p) ja kolmas on Cairoli (151 p). Tanel Leoki koht on 13 ja punkte on tal 59.