Tanel Leok (TM), kes näitas ajasõidus neljandat aega, tuli kvalifikatsioonisõidu avaringilt 11-ndana, kuid pidi sõidu jooksul mõned kohad loovutama ja oli 15-s. Sõidu võitis kindlalt prantslane Steven Frossard (Kawasaki) valitseva maailmameistri ja hetke MM-liidri itaallase Antonio Cairoli (KTM, +9,2 sekundit) ja belglase Clement Desalle (Suzuki, +14,8) ees.

Esimeses sõidus rikkus peoperemeeste päeva prantslane Gautier Paulin (Kawasaki), kes edestas Desalle'i 2,3 ja teist belglast Jeremy Van Horebeeki (Yamaha) 4,6 sekundiga. Cairoli start ebaõnnestus ja ta tuli avaringilt alles 13-ndana, sõidu edenedes ta suutis küll kohti parandada, kuid enamat kuuendast kohast ta ei suutnud. Leok oli esimese ringi järel 22. kohal ja tõusis pärast seda 18. kohale, kuid pidi sõidu keskel võistluse pooleli jätma.

Teises sõidus käis põnev võidusõit esikohale Desalle, Van Horebeeki vahel ja Desalle meeskonnakaaslase ja kaasmaalase Kevin Strijbosi vahel, kus lõpuks Desalle edestas Van Horebeeki ainult 0,8 sekundiga. Strijbos jäi omakorda Van Horebeekist samuti 0,8 sekundit. Cairoli oli neljas jäädes võitjast 11,1 sekundit. Leok tuli avaringilt 20-dana, kuid suutis end lõpuks 15-daks sõita.

"Hoog hakkab juba tulema, aga tegin esimeses sõidus põlvele viga, lõin vist kurvis vastu maad ära. Valu ei lasknud kahjuks edasi sõita ja tulin rajalt maha. Enne teist sõitu võtsin valuvaigisti sisse ja suutsin teise sõidu ära sõita. Homme lähen Belgias arsti juurde ja seal uurib, mis põlvega täpsemalt lahti on," rääkis Leok peale võistluspäeva.

Cairoli jätkab 175 punktiga MM-liidrina, talle järgnevad Desalle (158 p) ja Van Horebeek (154 p), Leok on 36 punktiga 18.