MXGP klassi avasõidus ei suutnud Tanel Leok sellist starti teha, et kohe esimese 20 hulka pääseda. Esimestel ringidel 25. kohal olnud Tanel suutis sõidu jooksul juba 21. kohale tõusta, kuid sõidu lõpus jäi Tanel probleemide tõttu raja äärde. Stardi järel võttis liidrikoha enda kätte Antonio Cairoli (Itaalia, KTM), kuid suutsid temast mööduda Jorge Prado (Hispaania, KTM) ja Jeremy Seewer (Šveits, Yamaha). Kaks esimest pidasid omavahel kõva lahingut terve sõidu jooksul ja see lõppes mõned ringid enne lõppu kui Seewer kannatamatuks muuts ja ise hoopis eksis ning kukkus. Prado võttis oma esimese MXGP klassi sõiduvõidu, Cairoli lõpetas teisena ja Seewer kolmandana.

Ka teises sõidus ei olnud kahjuks Tanelil sel korral sellist minekut, et punktikohale sõita. Sõidu alguse 26. kohalt suutis ta lõpuks 23. kohale tõusta. Stardi järel asus liidriks jälle Prado, kuid sõidu keskel läks tal raskeks ning Jorge langes lõpuks kuuendaks. Pradost esimesena mööda saanud Tim Gajser (Sloveenia, Honda) liidrikohta enam käest ära ei andnud ning ta lõpetas sõidu esimesena. Heas hoos oli taas Cairoli, kes tuli finishisse teisena, kolmanda koha võttis Romain Febvre (Prantsusmaa, Kawasaki).

Etapi kokkuvõttes oli Leok 25. Karjääri 91. etapivõidu teenis 44 punktiga Antonio Cairoli. Teisele kohale tuli 41 punktiga Tim Gajser ja kolmandale kohale 40 punktiga Jorge Prado. Sarja kokkuvõttes on Leok 12 punktiga 30. kohal. Liidriks tõusis Herlingsi eemale jäämise järel 285 punktiga Cairoli. Teisel kohal on 278 punktiga Gajser ja kolmandal kohal 263 punktiga Herlings, kuid tema peab veel ka kolm järgmist etappi vahele jätma.

MX2 klassi esimeses sõidus võttis stardivõidu Jago Geerts (Belgia, Yamaha), kuid üsna ruttu möödus temast klassi liider Tom Vialle (Prantsusmaa, KTM) . Geerts seejärel kogus kindlust järgnevate ringide jooksul ning varsti ründas ta ise prantslast ja asus taas sõidu liidriks. Kogu sõidu püsis kahe esimese taga kolmandal kohal Thomas Kjer Olsen (Taani. Husqvarna). Viimastel ringidel suutis Geerts väikse vahe sisse saada ning võttis võidu. Vialle ja Kjer Olsen tulid finishisse teise ja kolmandana.

Johannes Nermass oli esimeste ringide järel 26-mehelise sõitjaterivi lõpus. Sõidus suutis ta ühte konkurenti edestada ning finišisse tuli Nermann 25. kohal. Ka teine sõit ei kujunenud Nermannile lihtsamaks MX2 klassi tugevas konkurentsis. Enamuse sõidust võitles ta selle eest, et mitte viimaseks jääda. Finišisse jõudis meie mees lõpuks 24. kohal. Stardis alates asus sõitu juhtima Vialle. Kui esimestel ringidel suutsid teised tal kannul püsida, siis sõidu teine pool kuulus juba täielikult noorele prantslasele.

Vialle võttis kindla esikoha Jago Geertsi ja Jed Beatoni (Austraalia, Husqvarna) ees. Etapi kokkuvõttes oli Nermann kahekümneviies. Võidu teenis 47 punktiga Vialle, samade punktidega jäi teiseks Geerts. Kolmanda koha sai 38 punktiga Jed Beaton. Sarja kokkuvõttes on liider 354 punktiga Vialle. Teisel kohal on 333 punktiga Geerts ja kolmandal kohal 259 punktiga Maxime Renaux (Prantsusmaa, Yamaha).