Honda Racing motokrossi karikas sarja korraldatakse neljandat aastat ja igal aastal on sarja võitjale välja pandud uus Honda krossitsikkel.

Sarjas saab osaleda ainult HONDA 125cm³ kahetaktilise või 250cm³ neljataktilise krossitsikliga, tänavu on sarjas kokku 8 etappi: 2 kestvuskrossi ja 6 motokrossi. Viimane, "Tanel Leok ja sõbrad" raames toimuv finaaletapp on erinevalt teistest etappidest eraldi stardiga ainult Honda Racing motokrossi karikas sarjas osalenutele.

Heategevuslik motokross "Tanel Leok ja sõbrad" sõidetakse viiendat korda. Ürituse tulud lähevad läbi õnnetuse liikumispuude saanud lastele ja noortele, on oodata sõitjaid motokrossi MM-sarjast, eesotsas Tanel Leokiga, meie parimaid sõitjaid ja kiireid mehi lähinaabrite juurest.

Oksjonilt saab osta maailma tippsõitjate varustust, nagu näiteks tänavustelt maailmameistritelt Jeffrey Herlings'ilt ja Antonio Cairolilt, kümnekordselt maailmameistrilt Stefan Evertsilt, tänavuse USA Rahvuste krossi koondiselt, Tanel Leokilt, Eesti Rahvuste krossi koondiselt ja paljudelt teistelt, kaasa arvatud Eesti sõitjatelt. Lisaks krossimeeste varustusele on müügis ka unikaalne ja Eestis ainulaadne Plymouth Coupe 1951, Moto GP sõitja Andrea Doviziozo sõidusaapad, Eesti suusahüppaja Kaarel Nurmsalu hüppekombe ja palju muud põnevat.

Pilet üritusele maksab 10 eurot ja publiku vahel läheb loosi ATV Lange motokeskuselt, 200 liitrit kütust Olerexilt ja haagis Brentexilt.

Kell 10.50 algab oksjonile minevate asjade tutvustus, kell 11.10 antakse esimesed stardid, kell 13.30 esimene oksjon, kell 14.00 on kavas teised stardid, kell 16.15 teine oksjon ja kell 16.40 Last Man Standing sõit, millele järgneb kolmas oksjon ja autasustamine.