Kiireimas MX1 klassis ei andnud kellelegi sõnaõigust Tanel Leok, kes võttis kaks kindlat võitu. Kahe sõidu tulemusena järgnseid talle lätlased Davis Ivanovs ja Matiss Karro. Valitsev Läti meister Priit Rätsep oli sõitudes neljas ja kolmas, mis andis talle kokku neljanda koha. Esikümnesse sõitsid end veel Karel Kutsar (5.) ja Jan Jakobson (6.).

MX2 klassis võitis maailmameister lätlane Pauls Jonass mõlemad sõidud kaasmaalase Karlis Sabulise ees. Hardi Roosiorg oli sõitudes neljas ja kolmas ning kokku kolmas. Sõidud kolmanda ja neljandana lõpetanud Andero Lusbo oli neljas. Esikümnesse mahtus ka Andreas Hiiemägi (9.).

MX junior 2-takti klassis võitis mõlemad võidukihutamised Meico Vettik, Henry Vesilind lõpetas sõidud teise ja neljandana, mis andis talle kokku kolmanda koha.

MX85 klassis sõitis end poodiumile kolmandaks tulnud Romeo Karu. MX85B arvestuses sai kolmanda koha Mark Peterson.

Külgvankritel pääsesid poodiumile Markus Normak/Karl-Albert Kasesalu, kes olid sõitudes neljandad ja kolmandad ning kokku kolmandad. Esimesed kaks tiimi olid lätlased Janis Daiders/Martins Zemeskalns ja Maris Rupeiks/Kaspars Liepins.

Quad Open klassis lõpetas Priit Järvloo Matiss Palevicsi järel mõlemad sõidud teisena, mis andis talle seega teise koha.

Laupäeval sõideti samal rajal aga Läti juunioride meistrivõistluste etapp, kus Mikk Martin Lõhmus saavutas 85cc klassis esikoha, Richard Paat sai 65cc kolmanda koha, Joosep Eesmäe oli Quad junioris teine ning Mihkel Salujõe Quad 100-s samuti teine.