Sooloklassides on MM-meestest võistlema tulemas kuninglikus MXGP klassis osalev Tanel Leok, MX2 klassis soomlane Harri Kullas ja külgvankritel Janis Daiders - Martins Antons. Janis Daiders, kes võitis eelmisel kümnendil koos venna Laurisega ka Eesti meistritiitli, saavutas maailmameistrivõistlustel aastal 2009 pronksi ja 2011 hõbeda.

Lisaks paljudele külalisvõistlejatele on Ainjas stardijoonel ka enamus Eesti paremikust eesotsas Türil toimunud Tridens Eesti meistrivõistluste avaetapi MX1 ja MX2 võitjate Juss Laansoo ja Erki Kahroga.

Võistlustulle lähevad masinaklassid:

07. juuni – MX1, MX2, MX2jun/125cc, MX V, külgvankrid, Quad Open ja Quad Amatöör

08. juuni – 50cc, 65cc, 85cc, Quad50, Quad100/200, Quad Hobi, Quad Veteran, Quad jun, Mini MX, Mini MX Hobi ja Karksi Valla Open

Võistluste pidulik avamine toimub laupäeval kell 11:05 ja pühapäeval 10:45. Võistlussõidud algavad laupäeval 11:30 ja pühapäeval 11:00.

Pileti hind mõlemal päeval 5 eurot, allameetrimehed pääsevad võistlust vaatama tasuta. Piletid on müügil võistluspaigas kohapeal ja kõigi piletiostjate vahel läheb mõlemal päeval loosi üks Tallinki kruiis kahele Rootsi. Parkimine krossiraja ääres olevas parklas maksab eraldi 5 eurot.

Kõik lapsed saavad lisaks võistluse jälgimisele Krossipisik meeskonna juhendamisel ka ise täiesti tasuta krossitsikli ja ATV-sõitu kohapeal proovida.