Kui 2008. aastal samuti Pärnus toimunud "Pärnu Kuningas" motokrossil osalesid onupojad koos MX1 klassis, siis üheksa aastat hiljem võistlevad nad Eesti meistrivõistlustel MX2 arvestuses. Laupäeval toimunud võidukihutamised võitis kindlalt Tanel Leok ning Aigar Leok tuli pea sama kindlalt mõlemas sõidus teiseks. Avasõidus tal tuli sisse küll üks kukkumine, mis langetas ta kolmandaks, kuid südi sõiduga kihutas ta end taas teiseks.

MX2 klassis osales ka Jan Jakobson, kes sai seal 7. koha. Noormehel oli tõsine tööpäev, kuna ta võistles ka MX125 klassis, kus ta oli 5. Klubi teine sõitja Allar Pent sai 125-s 9. koha. Klubi noorsõitjad Kaarel Tilk ja Mikk Kallion saavutasid aga 85stel vastavalt 5. ja 9. koha.

Tanel Leokil oli lisaks MX2 klassi võitmisele maksimaalselt tulemuslik nädalavahetus, kuna mees võttis kindlad võidud ka MX1 klassis ja päeva lõpus oli kiireim ka "Pärnu Kuningas" superfinaalis, kus osalesid päeva parimad MX1 ja MX2 klassi sõitjad. Tanelile oli see juba kuuendaks korraks kuningakroon endale pähe saada.

Samal päeval oli võistlustules ka Taneli poeg Travis, kes saavutas oma elu esimesel suuremal krossil 50cc klassis 13. koha.

Eile tõi Sõmerpalu motoklubile väärt poodiumikoha aga Priit Järvloo, kes lõpetas Quad Open klassis mõlemad sõidud kaasmaalase Kevin Saare ja tänavustel Euroopa meistrivõistlustel kolmandal kohal platseeruva soomlase Jani Tahnuanpää järel kolmandana.