Ogier on uueks hooajaks lepinguta, sest tema senine kodumeeskond Volkswagen lahkub MM-sarjast.

"Ma olen veendunud, et meil on tema jaoks masin, mis tooks talle viienda maailmameistritiitli," sõnas Wilson Ogieri kohta.

Wilson tunnistas, et nende meeskond on juba alustanud Ogieriga läbirääkimisi lepingu sõlmimiseks. "Pole saladus, et ta on minu jaoks olnud alati esimene valik. Jõudsime lepingule lähedale ka 2011. aastal Fordis ja ma teen kõik endast sõltuva, et seekord ta meie käest ei pääseks."

M-Spordi bossi sõnul oli Volkswageni lahkumine šokeeriv uudis ning see lükkas edasi nende esialgse plaani sõitjate kinnitamise kohta. Ott Tänaku ja Eric Camilli nimed oleks välja hõigatud järgmisel nädalal.

"Meil on nüüd märksa enam vaja arutada, kes millisesse masinasse panna. Pidime sõitjad teatavaks tegema järgmisel nädalal, kuid nüüd on olukord muutunud," rääkis Wilson, kellel on aega detsembri keskpaigani, mil tuleb meeskond registreerida Monte Carlo ralliks.

Autospordi andmetel võib Ogieri liitumine tuua M-Spordile ka rahaka Red Bulli sponsorluse. Red Bulli esindaja Thomas Ueberall jättis siiski otsad lahti, öeldes, et nad ei ole veel otsustanud, kas Volkswageni sponsorlus kanda üle mõnda teise rallimeeskonda või mitte.