Ogier, kes otsib endale uut meeskonda Volkswageni loobumise tõttu, on juba testinud Toyota ja M-Spordi masinaid.

Kui Neuville`ilt ja Paddonilt küsiti, mida nemad eelistaksid näha, siis vastasid mõlemad, et Ogier võiks minna M-Sporti.

"Ma saan vaid oletada, kuid arvan, et spordi ja M-Spordi jaoks oleks kõige parem, kui Seb valiks Fordi," sõnas Paddon, vahendab motorsport.com. "Sel juhul oleks kõigil neljal meeskonnal väga võimekad sõitjad. Kogu sport on rajatud võistlemisele ning mida tihedam ja pingelisem see on, seda rohkem tekib fänne ja seda populaarsemaks ala muutub."

Tänavu Ogieri järel teise koha saanud Neuville nõustus Paddoniga, kuid avaldas arvamust, et pigem liitub prantslane hoopis Citröeni meeskonnaga. "Ma tahan teda näha Fordi roolis, kuid loogika ütleb mulle, et läheb Citröeni. Mulle meeldib M-Sport, olen nendega koos töötanud. Nad vääriksid Ogieri masti sõitjat ning kindlasti oleks see ka talle põnev väljakutse," rääkis Neuville.

Kuigi ametlikku teadaannet pole veel tulnud, peaks M-Spordi üheks sõitjaks olema uuel hooajal ka Ott Tänak. Viimati testis eestlane koos Ogier`ga ka M-Spordi uue hooaja Fordi.