Pühapäeval sõidetakse Poolas veel neli kiiruskatset.

Esimest rallivõitu WRC2 klassis püüdvad Tänak ja Raigo Mõlder on päeva jooksul pidanud siiski üle elama ka paar ehmatust - päeva teisel kiiruskatsel võttis Mõlder kogemata lahti valed legendimärkmed ja mehed said pisut teravamaid sõiduelamusi, kui oleks oodanud. Päeva üheksandal kiiruskatsel oli Tänak lähedal teele kogunenud kividele otsasõidule, ent suutis neist siiski ümber manööverdada.

Enne viimast lühikest päeva juhib Tänak ainsa ohustaja, soomlase Jari Ketomaa ees ühe minuti ja 29,1 sekundiga. Vahe soomlasega kärises otsustavalt päeva neljandal kiiruskatsel, kui Ketomaa tegi pirueti ja kaotas Tänakule 36,7 sekundiga.

"On olnud hea päev ilma probleemideta, oleme sõitnud turvalise rütmiga. Homme on mõned keerukad kiiruskatsed, tingimused pole lihtsad - oleme samu kiiruskatseid korra läbinud, nii et tuleb püsida keskendunud," ütles Tänak WRC kodulehekülje vahendusel.

Drive Dmack Cup arvestuses hoiab endiselt liidrikohta Sander Pärn, edestades Tom Cave'i 27,6 sekundiga. Pärn võitis päeva esimesest kaheksast etapist kuus, ent kaotas aega üheksandal, kus jäi oma klassis alles viiendaks.

Üldkokkuvõttes on enne viimast päeva liidrikohal Sebastien Ogier, kelle edu Andreas Mikkelseni ees on 1.01,8. Ott Tänak on kokkuvõttes 11. kohal, jäädes maha 6.53,6.

Enne 16. katset hoidsid Tänak ja Martin Kangur WR2C arvestuses vastavalt esimest ja kolmandat. Tänak võttis katsevõidu, kuid Kangur oli sunnitud vaid 800 meetrit enne finišijoont sõidu katkestama, kuna kaotas masinalt ratta. Tema jaoks on tänane võistluspäev läbi.

Karl Kruuda (Peugeot 208) lõhkus reedel eelviimasel kiiruskatsel auto ning pidi ralli WRC 2 arvestuse neljandalt kohalt katkestama (vasakpoolne pilt).