Grossi Toidukaubad Kehala rallisprint sõidetakse laupäeval, 15. oktoobril Kehala ringi 4,2 kilomeetri pikkusel rajal. Erinevalt eelmisest etapist sõidetakse Kehala rada taas tavapärases suunas, ehk siis tullakse üle suure hüppe Kehala ringile sisse. Üheks publikumagnetiks on kindlasti värskelt Saaremaa rallil esimesel ja teisel kohal lõpetanud Ott Tänaku ja Georg Grossi osalemine Ford Focus WRC autodel.

Tänakule on see tänavu esimeseks korraks osaleda rallisprindi meistrisarjas 4WD klassis, Gross osales eelmisel etapil. 4WD klassi liider on Raul Jeets koos Andrus Toomiga, neist kuue punkti kaugusel on Kaspar Koitla ja Andres Ots. See klass peaks kõiki pileti ostnud pealtvaatajaid huvitama veel ühel põhjusel. Nimelt loositakse kõigi pileti ostnute vahel välja üks sõit Kehala ringil selle klassi võitjaga.

2WD klassi liider on Tiit Rattasep koos Ain Heiskoneniga, nende lähimad ohustajad on Kaarel Kurvits ja Reio Rada, kes kaotavad neile enne viimast etappi 26 punktiga. Kuid kuna viimasel etapil on võidu eest võimalik teenida 30 punkti ja nii on kõik veel võimalik. Kaarte tulevad aga segama kaks Eesti autoralli meistrit – A7 klassis Siim Plangi ja Marek Sarapuu ning A6/N3 klassis Markus Abram ja Jarmo Võsa. See asjaolu võib mõjutada punktide jagunemist viimasel etapil, sellel hooajal enne Kehalat ühel etapil sõitnud ja selle võitnud Plangil ja Sarapuul on võimalus tulla hooaja kokkuvõttes veel pronksile.

Klassis Sprint 2WD on seis vägagi intrigeeriv. Liider Tarvo Mardiste pidi tunnistama eelviimasel etapil teisel kohal oleva Margus Jamnese paremust ja nii on Mardiste edu enne viimast etappi Jamnese ees napp neli punkti. Noorteklassis Junior 1600 on liider Kenneth Sepp, kuid tiitlit ihkab ka Karl Jalakas, kes jääb 17 punkti kaugusele. Teises noorteklassis V2000 on liider Allan Popov, kelle edu Sander Sinioru ees on 30 ja Ken Torni ees 35 punkti.

Ka veoautodes on seis järgmine: Olev Helü on liidrikohal, temast 25 punkti kaugusele jääb Kristo Laadre, kellel on küll liidrit raske püüda, oma teoreetiline võimalus on selleks siiski olemas.

Kehala rallisprindi avamine on kell 12.00, peale mida on kohe kavas esimene start. Pilet pealtvaatajale maksab 5 eurot.

Peale Grossi Toidukaubad Kehala rallisprinti toimub Rakvere ööklubis Sviit rallihooaja lõpetamine, kus antakse medalid-karikad selle aasta parimatele autorallis ja rallisprindis. Uksed avatakse kell 18.00, karikate üleandmine algab kell 19.00.

Hooaja lõpuüritusel esinevad Toila Spa varietitrupp Viva ja legendaarne ansambel Kolumbus Kriss. Lisaks sellele on kavas veel mitmed meelelahutuslikud tegevused. Sissepääs medali- ja karikavõitjatele on tasuta, teistele piletiga.