Soolotsiklite tunnise võidukihutamise stardist pääses kõige kiiremini minema Elary Talu (KTM, Sõmerpalu MK), keda seiras klubikaaslane Martin Leok (KTM), kes tõusis esimeseks kolmandal ringil ja ei loovutanud liidrikohta kuni ruudulise lipu langemiseni.

Mõned ringid enne lõppu suutsid Talust mööduda ka Husqvarna tänavu Kawasaki vastu vahetanud Jüri Triisa, kes kukkus sõidu algfaasis, ning tema klubikaaslane Priit Biene (Husqvarna, RedMoto RC). Noored mehed kihutasid ratas rattas mitmed ringid ja lõpujoonel edestas Triisa viimasel ringil võistluse kiireima ringiaja välja sõitnud Bienet ainult 0,4 sekundiga.

Oma Mõedaka talvise võistluse kolmanda järjestikuse esikoha saanud Leok, kes oleks võinud enne tunni täis saamist veel ühele ringile minna, ootas mõni meeter enne lõpujoont kuni tund täis tiksus ja veeres seejärel võidukana üle lõpujoone, Triisa ja Biene jäid temast lõpuks maha 10 sekundit.

Klasside kaupa võitis E2 arvestuses Leok Triisa ja Parki ees, Enduro esikolmikusse sõitsid end Biene, Talu ja Ragnar Valdstein (KTM, Karksi Racing Team). Seeniorites võidutses Toivo Nikopensius (Yamaha, Paikuse MK), kellele järgnesid Jüri Makarov (Honda, Pärnu MC) ja võidumehe klubikaaslane Aivo Rabbi (Yamaha).

Harrastajate B klassi esimesed kolm olid Rauno Voldek (KTM, Freedom Feelers MK), Sander Lõhmus (Kawasaki, HRC Eesti Racing Team) ja Siim Rotmeister (Honda, Pärnu MK). Harrastajate C kiireim oli Aimar Platais (Kawasaki, Tihemetsa MK), teiseks sõitis end Hannes Hansman (Kawasaki, MX Racing Team) ja kolmandaks viimase tiimikaaslane Timo Vackermann (KTM). Noorte 85cc klassi parim oli Genry Arras (Husqvarna), kes edestas Oliver Leppikut (KTM, Pärnu MC) ja Christofer Tederit (KTM, Aave Spordiklubi) ringiga. Sõidu ainus naisvõistleja Johanna Saareke (Yamaha, Pärnu MC) võitles raskel rajal vapralt ja lõpetas edukalt sõidu.

Quadracerite ja ATV-de meeskondlik kestvussõit kestis eelmiste aastate kahe tunni asemel tänavu poolteist tundi. Stardist asus sõidu ette otsa Siim Vaide (KTM, RedMoto RC), kellele järgnesid Kait Kompus (Yamaha, Yamamoto RC) ja Kevin Saar (Honda, Pärnu MC). Need kolm noort meest kadusid konkurentidelt kohe eest ja otsustasid ka koos meeskonnakaaslastega poodiumikohad. Pika peale suutsid Vaide ja tema viimase paari aasta paarimees Martin Toovis oma edumaad suurendada ning võitsid Kompust ja Kaspar Haibat ringiga. Koos Arlet Martinsoniga võistelnud Saar jäi võitjast lõpuks kaks ringi.

ATV-de arvestuses võitsid ülivõimsalt Alo Linkolm/ Jaanus Tooming (Can Am, Motobox Racing Team), kes edestasid klubikaaslaseid Tanel Veerpalut ja Mario Ekartit (Can Am) ringiga.

Talvise kestvuskrossi Eesti karikavõistluste teine ja ühtlasi ka viimane etapp sõidetakse 20. veebruaril Pärnus.