Aavo Talvar oli seekord üles antud kiireimas klassis Rotax DD2, kus startijate tase oli ülitugev. Viienda etapi kvalifikatsioonis sai Aavo kirja kolmanda aja, eelfinaali aga lõpetas teisena. Samal kohal lõpetas Aavo ka vihmamärjal rajal sõidetud finaali. Kuuenda etapi ajasõidus oli Aavo teine ning esireast startinuna asus eelfinaalis liidriks. Viie ringi järel pääses leedulane Simas Juodviršis siiski mööda, kuid Aavo püsis tal takjana kannul ja saabus finišisse vaid 0,268 sekundit hiljem. Finaali stardis jäi välimisest rivist alustanud Aavo aga karpi ja langes koguni kuuendaks. Ülitihedas konkurentsis õnnestus tal end lõpuks küll neljandaks võidelda, ent esikolmik oli seks ajaks püüdmatusse kaugusse jõudnud. Võitis taas mullune KZ2-klassi Euroopa meister Juodviršis, kes teenis ka kokkuvõttes Balti karika.

Ron Donald oli viiendal etapil Rotax Juniori ajasõidus kolmas, kuid eelfinaali lõpetas juba teisena. Kahjuks jäi Ronil finaal aga sõitmata, sest stardi eel otsustas kardi mootor lihtsalt seisma jääda. Pühapäevane kuues etapp algas samamoodi – ajasõidus kolmas, eelfinaalis teine. Finaalisõit katkestati esialgu suure avarii tõttu, hiljem aga anti kordusstart. Ron hoidis seal liidrikohta üheksa ringi, kuni leedulane Rokas Bačiuška möödasõiduvõimalust leidmata talle lihtlabaselt otsa põrutas. Talvar Racing esitas mõistagi protsesti, kuid žürii meelest oli tegu võistlusolukorraga. Rajalt välja lennanud Ron pudenes kuuendaks, kuid püssi põõsasse ei visanud ning teenis lõpuks ikkagi välja kolmanda koha. Võit jäi vähem kui poole sekundi kaugusele. Rotax Juniori Balti karikavõitjaks tuli Jüri Vips, keda Talvar Racing sel puhul tervitab.

Rotax Maxis esindas Talvar Racingut venelane Sergei Munarev. Tabasalu lühikese, kuid kiire ja kavala raja õppimine võttis tal aega, ent kvalifikatsiooniks olid nipid käes ning Sergei sõitis välja teise aja. Eelfinaalis tuli leppida kolmanda kohaga, finaali aga lõpetas Sergei taas teisena. Pühapäeval oli Sergei kvalifikatsioonis kolmas ja lõpetas kolmandana ka mõlemad finaalsõidud. Balti karika võitis Kairo Kivi, keda Talvar Racing samuti tervitab.

Kardisõitjad aga pikalt puhata ei saa, sest juba sel nädalavahetusel peetakse Raplas Eesti meistrivõistluste eelviimane, seitsmes etapp. Talvar Racingu sõitjaist lähevad sinna liidritena Aavo Talvar (Rotax Max), Mario Haugas (Rotax DD2) ja Priit Sei (Rotax Masters), neist Aavol on head šansid meistritiitel ennetähtaegselt koju tuua.