Anatoli Lukjanuk kaotas võitjale 10,4 sekundit ja tuli kolmandaks. Järgnesid Rainer Aus, Timmu Kõrge ja Raul Jeets.

Enne viimaseid kiiruskatseid olid Georg Grossil pingelised hetked. Kindlasti mõjus psühholoogiliselt raskelt eelnevatel Tallinna rallidel kogetud ebaõnn.

"Ma ei teagi, miks mul siin varasematel aastatel on viltu vedanud. Olen alustanud hästi, kuid alati on mingi tehniline apsakas võidulootustele kriipsu tõmmanud. Nüüd on needus murtud," sõnas täna võidurõõmu maitsnud Gross.

Viiendaks jäänud Raul Jeets kiitis aga korraldajaid. "Varasematel aastatel on Tallinna ralli rajad olnud tänu varakevadisele toimumisajale pehmed ja libedad. Seekordne ralli oli nii raja keerukuse kui ka kvaliteedilt hoopis teisest puust, oli mõnus ja huvitav sõita, kahju ainult, et ei saanudki täit kiirust sisse!"

Täna plaanis olnud esimene Vaimõisa katse jäi ära ja autod läbisid selle tavaliikluse tingimustes. Turvameeskonna raja äärde jõudes olid pealtvaatajad ennast mugavalt sisse seadnud rallit vaatama. Seda ka kohtades, kus ohutust silmas pidades ei tohtinud mingil juhul olla! Pärast 45-minutilist sagimist oli selge, et rada turvaliseks pole hetkel muuta võimalik ja nii jäeti katse ära.