Kõige kiiremas KZ2 Open klassis oli terve nädalalõpu heas hoos Antti Rammo (Vihur Team), kes oli kiireim kvalifikatsioonis edestades Karl Johann Rassi (TARK Racing) ja valgevenelast Dimitry Kitaevit (TARK Racing). Eelfinaalis Rammo hea hoog jätkus ning ta võttis teisena lõpetanud Kitaevi ees 5.6 sekundilise võidu. Kolmandaks tuli Gabriel Dominic Sergo (TARK Racing), kes tänavu debüteeris Eesti autode ringrajasarjas BMW 325 Cup klassis.

Finaalis Rammo start aga ebaõnnestus ning temast möödusid Tõnis Liigmann (AGS Racing) ja Kitaev. Üheksandal ringil hakkas Rammo kart korralikult tööle ning ta suutis Liigmannist ja Kitaevist mööduda ning lõpuks ka finaali võita. Teiseks tõusis viimaselt kohalt alustanud Mario Vendla (TARK Racing), kes möödus viimases kurvis Tõnis Liigmannist. Ühtlasi sõitis Rammo uue Tabasalu rajarekordi, milleks on nüü 33.950 sekundit. Eesti meistriks tuli Antti Rammo, teine oli Tabasalus neljandana lõpetanud Hanno Rajamets (Vihur Team) ja kolmas Tõnis Liigmann.

Rotax Max klassis võidutses Aavo Talvar (Talvar Racing), kes oli kiireim kõikides võistlussõitudes. Raja liialt suure pidamise üle kurtnud Talvar püstitas sellest hoolimata uue Max klassi rajarekordi. Tema seljataga käis võitlus teisele kohale. Eelfinaalis näpsas selle Kairo Kivi (AGS Racing) Sten Dorian Piirimägi (AIX Racing Team) ees. Finaalis oli parem Piirimägi, kes oli teine ning Kivi ületas finišijoone kolmandana. Meistritiitli võitis veenva ülekaaluga Aavo Talvar kogudes 104 punkti rohkem kui teiseks tulnud Sten Dorian Piirimägi. 143 punkti kogunud Hannes Tammpere (AIX Racing Team) oli kolmas.

Rotax Mastsers klassis võitis eelfinaali ja finaali Priit Sei (Talvar Racing). Finaalis oli tema suurimaks ohustajaks Elvis Väinsaar (AGS Racing), kes tegelikult on olnud terve hooaja jooksul Sei suurimaks konkrendiks. Siiski pidi Väinsaar leppima teise kohaga Sei järel nii viimasel etapi finaalis kui ka meistrivõistluste kokkuvõttes. Tabasalus hõivas viimase poodiumikoha sel aastal esmakordselt meistrivõistluste etapil sõitnud Erki Lehiste (Talvar Racing). Meistrivõistluste pronksi sai Taisto Leer ( AGS Racing).

Rotax DD2 klassis võitis ka Max klassis sõitnud Sten Dorian Piirimägi, teine oli Robin Vaks (Vihur Team) ja kolmas Francisco Gelstein (AGS Racing).

Rotax Junior klassis oli kvalifikatsiooni kiireim Jan-Erik Meikup (AGS Racing), kes eelfinaalis sai aga alles kuuenda koha. Eelfinaali võitis Karl Leesmaa (Talvar Racing) Kaspar Korjuse (AIX Racing Team) ja Artur Ploomi (R24 Motorsport) ees. Finaalis tegi suurepärase stardi Korjus ning juba esimese ringiga kasvatas vahe konkurentide ees mitmesekundiliseks. Kokkuvõttes võttiski ta 7.680 sekundlise eduga võidu viimaselt kohalt startinud Oliver Nurmiku (AIX Racing Team) ees. Kolmandaks tuli Artur Ploom. Eesti meistriks tuli 226 punktiga Kaspar Korjus, teine oli 221 punktiga Jan-Erik Meikup ja kolmas 208 punktiga Artur Ploom.