Suzuki Sport Europe ralliautodega on paljude aastate vältel tippvõistlustel osalenud mitmed noored talendid, kellest kogemusi omandades on saanud nimekad võidusõitjad, kirjutab rally.ee. Sama meeskonna super 1600 klassi Suzukiga on rallidel kaasa teinud nii Per-Gunnar Andersson, Kosti Katajamäki kui ka Urmo Aava.

"Enne võistlust natuke pelgasin Jordaania rallit, kuna sellest videosid vaadates tundus, et sõit saab olema ütlemata keeruline, kuna vigadele palju ruumi ei ole," lausus JWRC-sarjas osalev Kruuda. "Eesti teed on ju hoopis erinevad ja tunduvad palju lihtsamad."

"Swift tundub olema kiire auto, kuid vajab harjumist. Loodan väga, et professionaalne Suzuki Sport Europe tiim aitab mul sõidukit paremini tundma õppida, et saavutaksin suurema kiiruse. Loodan hästi laabuvat koostööd ja ma ei taha, et meeskond minus pettuks," kommenteeris eestlane.

Yashurio Ishii sõnul on tiimil au koos töötada järjekordse eestlasega. "Tore, et World Rally Team Estonia võimaldab noorel sõitjal meie tiimi autoga võistelda. Varem oleme koostööd teinud kolme andeka eestlasega ja ma usun, et Karlis on samuti potentsiaali," sõnas Ishii.