Lisaks Eesti ja Balti meistrivõistluste etapile, kus Eesti, Läti ja Leedu sõitjate kõrval on stardis ka Venemaa võistlejad, toimub Eestis esmakordselt täies mahus Soome autoringraja meistrivõistluste etapp. See kõik toob auto24ringile igi 130 võistlusautot erinevatest klassidest, alustades vormelitest ja lõpetades võimsate ja pilku püüdvate Camaro Cup autodega. Laupäeval, 28. juunil on ringrajal mõnus perepäev, kui autode ringrajavõistlusele lisaks toimub Eesti suurim koguperelaat, esinevad Eesti tippartistid Getter Jaani ja Hellad Velled ning päevale paneb punkti 70-ndate diskoajastu üks kuumimaid bände, Prantsusmaalt pärit Ottawan.

Nii suure mastaabiga autode ringrajavõistlust pole auto24ringil varem toimunud ja korraldajate sõnul on eesmärk pakkuda publikule tipptasemel võidusõitu, millele meelelahutusliku poole pealt lisavad laupäeval 28. juunil väärtust nii koguperelaat kui kontserdid.

Toivo Asmer, Eesti Autospordi Liidu Ringrajakomitee promootor: „Autode ringrajasõit on väga atraktiivne ja kaasahaarav spordiala ning tuues auto24ringile Soome absoluutsete tippudega koos rajale Baltimaade ja Venemaa ässad, saab kindlasti näha kompromissituid ja konkurentsitihedaid võidusõite. Oluline on pakkuda meelelahutust kõikidele pereliikmetele ja seepärast oleme laupäevale, 28.juunile kavandanud palju muudki peale võidusõidu. Eesti suurim Koguperelaat koos lasteatraktsioonidega, erinevad kontserdid, korralik toitlustus ja läbimõeldud päevakava peavad looma aluse mõnusale perepäevale. Ja veel -võidusõidurajale tuleb eestlaste üks enim armastatud artistidest, kuid tema nime tohime avalikustada alles paar nädalat enne võistluspäeva. Jälgige reklaami!"

Laupäeval avatakse Eesti suurim Koguperelaat auto24ringil kell 10.00 ja samal ajal saab juba vaadata esimesi treeninguid rajal. Esimesed võistlusstardid toimuvad mõlemal päeval kell 12.00. Ottawani kontsert algab auto24ringil 28. juuni õhtul kell 19.00, sellele järgneb õhtune disko, mis kestab pea südaööni. Enne seda rõõmustavad kella 13.00-14.00 vahel publikut Eesti muusikataeva tähed Getter Jaani ja Hellad Velled.

"Suur Võidusõit 2014" 28. juuni sooduspiletid on müügil Piletilevis ja ostes selle enne 05.05.2014 on pileti hinnaks 6 eurot. Pilet kehtib kõigile 28. juunil auto24ringil toimuva perepäeva üritustele – kontserdid, laat ja autode ringrajavõistlus. Täpsem info www.piletilevi.ee
29. juuni ringrajavõistluse pilet maksab samuti 6 eurot ja on müügil auto24ringil kohapeal.