Quadraceritel võitis mudastes tingimustes 90-minutilise võidukihutamise kindlalt eestlane Siim Vaide, kes edestas lätlast Andris Ciršsi minutiga. Kolmandaks tulnud Janis Arbidans kaotas teisele kohale omakorda 43 sekundit. Taavi Raadik jäi Arbidasist kaks minutit ja oli neljas. ATV-de klassis kuni 750cc võtsid eestlased kolmikvõidu, kus Kalev Kõivsaarele järgnesid Lennart Kiivit ja Tanel Veerpalu.

Soolodel seekord meie meestel kiiremate sekka ei olnud, kui eestlastest ületas lõpujoone esimesena Peeter Volotkin (E2 klass), kes oli ülarvestuses 77 osaleja seas 12-s. Sõidu võitis ülivõimsalt Ugis Klimons (E2), kes edestas teiseks tulnud Edgars Silinšit (E1) juba ringiga. Kolmandaks sõitis end Lauris Ermanis (E3), kes jäi teisele kohale alla omakorda 4 minutiga.

E1 klassis olid Allar Keerme 6., Markus Normak 8. ja Jarmo Lehiste 9-s. Volotkin oli ainsa eestlasena E2 arvestuses neljas ja Argo Keerme E3-s kaheksas. Enduro klassis kuulus ainsale meie mehele Jüri Kogerile kuues koht.

Eestisse tuli ka üks klassivõit, kui 85cc tsiklitel võitis Marek Künnapas lätlaste Raiers Zuksi ja Miks Rasmanise ees. Seeniorite arvestuses tuli Janis Rasmanise järel teiseks Toivo Nikopensius ja Madis Pool oli veteranide neljas mees.

Klubide arvestuses kuulus Paikuse motoklubile koosseisus Nikopensius, Lehiste, Raadik ja Koger seitsmes koht.

Balti meistrivõistluste järgmine etapp sõidetakse 31. mail Vilniuses.