Reedel ja laupäeval sõidetud võidusõit koosnes üheksast kiiruskatsest, oma vürtsi andis laupäevastele katsetele öine vihmasadu. Kahjuks oli Siimu ja Mareki suurim konkurent Martin Kangur otsustanud Viru ralli vahele jätta.

Kuid vaatamata sellele tuli järjekordsete etapi maksimumpunktide saavutamiseks püsida rajal ja hoiduda kividest, mis paljude sõidu Virumaal lõpetasid.

Honda Civic Type-R autoga sõitvad Siim Plangi ja Marek Sarapuu võitsid omas klassis kindlalt kõik kiiruskatsed ja said järjekordse klassivõidu. Üldarvestuses olid mehed kümnendal kohal.

Siim Plangi: „Sellest on kahju, et Martin ei sõitnud. Usun, et kui oleksime mõlemad rajal olnud, oleks tempo hoopis teine olnud. Samas pidime siiski pingutama, et mitte midagi juhuse hooleks jätta. Mõned katsed sobisid siin kaheveolistele hästi, mõned mitte, ratas käis tühja ringi. Üldarvestuse kõrget kohta endale eraldi eesmärgiks ei seadnud, püüdsime vältida vigu ja teha puhta sõidu ning sellega saime hakkama.“

Grossi Toidukaubad Viru ralli võitsid Ford Focus WRC’l sõitnud Georg Gross ja Raigo Mõlder. Siim Plangi ja Marek Sarapuu juhivad Eesti meistrivõistlusi klassis A7 täiseduga. Järgmine ralli kus
starditakse on 15.-16. juulil Lõuna-Eestis sõidetav auto24 Rally Estonia.