Tulisemad heitlused peeti maha MX2 klassis. Võitja osas küll selles klassis kordagi kahtlust ei tekkinud, Priit Rätsep (Red Moto Honda Racing) võitis kindlalt mõlemad sõidud. Esimeses sõidus sai parima stardi küll Elary Talu (Viljandi VMK), kuid juba avaringilt tuli liidrina Rätsep. Teisel kohal sõitis kuni finišini Edik Kuusk (Saku MK), kes suutis tagasi hoida Kristjan Rätsepa (Red Moto Honda Racing) ja Andre Parki (Red Moto Honda Racing) rünnakud. Teises sõidus läks Priit Rätsep taas oma teed, kolmik Kuusk, Kristjan Rätsep ja Park asusid omavahel kohti jagama. Kõik jäi viimase ringi peale, Rätsepa teine koht oli kindel, kolmandaks tuli ennast täiesti tühjaks sõitnud Park ja neljas Kuusk. Etapi kokkuvõttes võitja Priit Rätsep, teine Kristjan Rätsep ja kolmas Kuusk. Meistriks tuli Priit Rätsep, hõbe Kristjan Rätsepale ja pronks Andre Parkile, ühepunktilise eduga Edik Kuuse ees.

Priit Rätsep: „Loomulikult saab rahul olla, kuigi ootasin sellel aastal suuremat konkurentsi selles klassis, Juss Laansoo oli esimesel etapil kohal, kuid siis jäi ta vigastuse tõttu kõrvale.“

MX1 klassis olid lisaks eestlastele stardis ka Leedu sõitja Vytautas Bucas ja Läti krossimees Toms Macuks. Esimese sõidu katkestas liidrikohalt kukkumise tõttu paraku Rannar Uusna, kellele sellega oli võistluspäev ka läbi. Meedikud tuvastasid Uusnal põrutused. Võidu võttis Vytautas Bucas, kelle järel lõpetas Toms Macuks. Kolmanda koha sai taas TM enduurorattaga sõitnud Aigar Leok (Sõmerpalu MK). Sõidu lõpetas neljandal kohal Indrek Mägi (Saku MK), kes sellega aga kindlustas endale tänavuse MX1 klassi meistritiitli.

Indrek Mägi: „Ma olen väga rahul, olen seda hetke kaua oodanud. Täna sõitsin kindla peale, et tiitel kindlustada. Tahaks tänada oma toetajaid, eriti oma isa ja Tiit Kuuske, kes on mulle väga suureks abiks ja toeks olnud.“

Teises sõidus pääses etteotsa Lauri Lehtla (KTM Racing Team), kuid peagi suutis temast mööduda Bucas, kes sõidu ja etapi võitis. Aigar Leok tegi ka teise hea sõidu, kui lõpetas teisena. Lehtla pidas maha lahingu Macuksi, mille ta võitis ja lõpetas sõidu kolmandana. Bucase järel sai etapilt teise koha Leok ja kolmas oli Macuks. Mägi järel sai meistrivõistlustel hõbeda Ardo Kaurit (AYR Racing Team), pronksi Jüri Triisa (Red Moto Honda Racing).

Hartwall Jaffa 85cc klassis oli mõlema sõidu võitja Karel Kutsar (Suzuki Team Estonia), kokkuvõttes sai teise koha Christopher Talli (Freedom Feelers MK) ja kolmas oli Karl-Robert Reinike (KTM Racing Team). Kulla sai aasta kokkuvõttes Kutsar, teine oli Reinike ja kolmas Kristers Drevinskis.

Hartwall Jaffa 50cc klassis sai nii etapivõidu kui meistritiitli Kairo Katkosilt (Kose AMK), teine oli Allar Pent (Suzuki Team Estonia) ja kolmas Jörgen Matthias Talviku (Pärnu MC). Hõbemedal kuulub tänavu Allar Pentile ja pronks Marcel Peldesele (Red Moto Honda Racing).

Seeniorite klassis oli põnevus üleval viimase sõiduni, kus Reio Engman (Lääne MK) suutis selja taha jätta Jurijs Kovgersi. Etapivõit ja meistritiitel seega Reio Engmanile, Kovgers teine ja nii etapil kui hooaja kokkuvõttes Jüri Makarovile (Pärnu MC).

Tridens EMV viimase etapi teine päev sõidetakse Tihemetsas pühapäeval, esimese võistlussõidu start on kell 12.00