Koondise liikmete valikul võeti arvesse nii selle hooaja tulemusi, kui eelnevaid kogemusi mitmepäevaenduurodel.

Six Days Enduro Eesti koondise moodustavad Toivo Nikopensius (klass E1), Rannar Uusna (E1), Martin Leok (E2), Toomas Triisa (E2), Aigar Leok (E3) ja Tõnu Kallast (E3).

Eesti koondis osaleb Six Days Enduro võistlusel kolmandat korda, 2011. aastal saavutati 14. koht ja 2012. aastal oli Eesti koondis 16. kohal. Varasema Six Days Enduro kogemusega on meeskonnast Toomas Triisa, Aigar Leok, Martin Leok, Tõnu Kallast ja Toivo Nikopensius, kes stardivad oma kolmandal Six Days Endurol. Rannar Uusna jaoks on see esimene Six Days Enduro. 

Kuue päeva jooksul läbitakse 1250 kilomeetrit, millest suurem osa viiel esimesel päeval, viimase päeva pikkuseks on 50 kilomeetrit, kui sõidetakse üks katse. Eelneval viiel päeval läbitakse igal päeval kuus katset Sardiinia mägistel ja kivistel teedel.

International Six Days Enduro (ISDE) on maailma vanim motovõistlus. Esimene International Six Days Enduro sõideti 1913. aastal Inglismaal, Carlisle’is. 2012. aastal 87. korda sõidetav ISDE toimus kuni 1973. aastani Euroopa erinevates riikides. Pärast seda on ISDE korduvalt toimunud ka väljaspool Euroopat (USA, Austraalia, Brasiilia, Uus-Meremaa ja Tšiili). Võistluse käigus läbitakse kuue pika sõidupäeva jooksul erinevat tüüpi kiiruskatseid: kiiret sõitu nõudvad krossikatsed ja vastupidavuse piiri kompavad enduurokatsed.