„Oma kiirusega teisel päeval jään rahule. Selle ralliga suutsime kohe algusest alates näidata korralikku kiirust ja seda just asfaldil. Teisel päeval käis kõva võidusõit, mis pani meid maksimaalselt pingutama,“ rääkis Pärn teise võistluspäeva õhtul. Noormees lisas, et kuigi nii hispaanlasest konkurent Jose Suarez ja käesoleva aasta Junior WRC meistriks kerkinud Pontus Tidemand katkestasid rajalt väljasõidu tõttu, ei vähendanud see grammigi nende pigutust. „Sõitsime kiires tempos võidu norraka Marius Aaseniga, kes meist teisel päeval mööda läks. Marius oli meist küll kiirem, kuid mida aeg edasi, seda lähemale me oma katseaegadega temale jõudsime,“ rääkis Pärn.

Aasenile kaotus oli u 0,5 sekundit. „Usun, et saan ka aru, kust see kaotus tuleb, kuid tahtsime omas tempos edasi sõita. Liiga suuri samme korraga astuda ei ole mõtekas, kuna see on ikkagi meie jaoks alles kolmas asfaldiralli,“ rääkis Pärn.

Laupäeva viimasel Salou linnakatsel suutsid Sander ja Ken aga kõiki konkurente edestada ja võtta katsevõidu eest üks lisapunkt. „See teeb rõõmu, sest enda arvates liiga hästi see katse välja ei tulnud. Kodus tehtud treeningud raadi lennuväljal on ennast ära tasunud,“ ütles Pärn.

Pühapäeval sõidavad Juuniorid veel võidu kuuel katsel, aga pinnaseks on viimasel päeval kruus. „Kruusal on loodetavasti enesetunne hea ja suudame viimaseks võistluspäevaks korralikult välja puhata. Teisel kohal oleva norraka Marius Aaseniga on vahe päris suur ja puhta sõiduga teda kinni ei püüa,“ rääkis Pärn. Homme on peaeesmärgiks võtta hooaja arvestuses kolmas koht. „Oluline on see, kuidas me suudame homseks ennast asfaldilt kruusakatsetele ümber lülitada. Loodame parimat ja oleme valmis konkurentidele lahingut andma,“ ütles Pärn.