„Kruusakatsete esimesel läbimisel polnud täna lihtne sõita. Ei olnud enesekindlust ja head tunnet ning kaotasime konkurentidele hommikusel ringil aega,“ rääkis Pärn, kes saavutas ralli viimasel katsel juuniorite seas esikoha, mille eest teenis ühe lisapunkti. “Katsevõidud nii asfaldil kui kruusal näitavad, et on kust edasi minna.”

Norrakas Aasen ja hispaanlane Lemes olid kiiremad ning neile eestlased seekord vastu ei saanud. “Ettekujutus, kus me neile aega kaotasime, on meil olemas,“ ütles Pärn.

Hispaanias Junior WRC arvestuses kolmandana lõpetanud Pärn - Järveoja jäid sarja üldkokkuvõttes napilt neljandaks. Kolmas koht jäi kahe punkti kaugusele.

“Hooaeg on olnud raske ja töine. Kui esimesel etapil Portugalis tundus, et kõik on halvasti, siis suutsime seal juhtunust õiged järeldused teha ja tõusta järgmisest viiest rallil kolmel poodiumile. Kreeka kolmas, Soome teine ja nüüd siin Hispaanias saavutatud kolmas koht näitavad, et oleme iga ralliga arenenud ja seda nii asfaldil kui ka kruusal. Järgmist hooaega silmas pidades oleme nüüd märksa kogenumad,“ teatas Pärn.

“2013.a Junior WRC neljas koht on meeskonna ühise töö vili ja üksinda me seda kindlasti saavutanud ei oleks. Täname kõiki toetajaid ja häid inimesi, kes sellel hooajal meie võistkonnale oma panuse andsid,“ rääkis Pärn.

Noormees lisas, et kui vaadata Junior WRC esikolmikut, siis sinna mahtusid vaid sõitjad, kes on sarjas ka varasematel aastatel osalenud. “Meie olime uustulnukatest parimad,” lisas Pärn.