Viimasel võistluspäeval enam üleliigseid riske võtma ei hakatud, sest punktid on liiga väärtuslikud selleks, et neist lihtsalt katkestamise tõttu ilma jääda. „Tidemand sõitis täna kiiresti ja võitis kõik tänased neli katset, kuid me kontrollisime olukorda ja sõitsime omas tempos,“ märkis Pärn ralli finišis.

„Kokkuvõttes võib tulemusega rahule jääda. Kahju on eilse päeva rehvi purunemistest, mille tõttu ei saanud enam heidelda esikoha pärast. Ometigi tuleb tõele au anda, et Soome ralli on siiski üks keerulisemaid kogu maailmameistrivõistluste kalendris ja siin saavutatud teine koht on hea resultaat. Lisaks saime JWRC arvestuses väärtuslikud punktid nii teise koha kui ka kuue katsevõidu eest,“ märkis Pärn.

„Esimese ja teise päeva kiirusega võib rahul olla. Hea et saime kohe hoo ülesse ja suutsime seda hoida. Kolmandal päeval ei olnud mõtet liigseid riske enam võtta,“ võttis Pärn 2013.a Soome MM ralli kokku.

Ralli finišis kaotasid Pärn – Järveoja JWRC arvestuse võitjatele Andreas Amberg – Mikko Lukkale kahe minuti ja 24,6 sekundiga. Kolmanda koha hõivasid Pontus Tidemand – Ola Floene, kes jäid Pärn - Jõrveojast maha 27,9 sekundiga.