Harri Kullas sõitis MX2 klassis välja üheksanda koha, sõitudes oli ta vastavalt 11 ja 13. Mehe enda sõnul oli võimalus ka paremat saavutust välja sõita, kuid väikesed tagasilöögid rikkusid selle.

„Olin TOP 10 lähedal, kuid sõidu viimases kolmandikus läks käsi ikka väga täis ja pidin hoogu maha võtma. Siis läks minust mitu sõitjat mööda. Kuid see väike tagasitõmbamine aitas, sain taas tempo üles. Teise sõidu start polnud nii hea kui esimeses. Suutsin siiski mööda sõita ja kaks sõitjat jäi veel üsna napilt ette. Ootan huviga järgmist etappi Soomes, Hyvinkääl,“ võttis Kullas nädalavahetuse kokku.

MX2 klassi etapi võitis Jeffrey Herlings, kes ka MM-sarja liider, Kullas on 15.
MX1 klassis sai Lauri Lehtla kokkuvõttes 26. koha. Sõitudes oli Lauri vastavalt 26 ja 23. MM-sarja kokkuvõttes hoiab Lehtla nüüd 31. kohta (12 p).

„Kuna pole enne Tihemetsa EMV etappi saadud pöidlavigastuse tõttu korralikult trenni teha, siis vorm pole kahjuks selline, millega võiks MM-il normaalselt sõita. Eks pöial andis natuke tunda ka ja rada oli Kegumsis raske ja ei saanud oma asjadega hästi hakkama. Vaatame, kuidas on asjad sellel nädalalõpul Soomes,“ rääkis Lauri Lehtla. Etapi võitis Antonio Cairoli, kes ka sarja kindel liider.

EMX250 klassis olid stardis Karel Kutsar, kes sõitis oma grupis välja kvalifikatsiooni seitsmenda aja ja Henri Roosiorg, kes sõitis samas gurpis välja 22. aja. Sama grupi poolfinaalis oli Kutsar üheksas ja Roosiorg 22. See tähendas, et Karel Kutsar pääses otse finaali, Henri Roosiorg pidi aga minema Last Chance sõitu, kus ta sai kümnenda koha ja paraku finaali ei saanud. Finaalis oli Karel Kutsar 16, sõidu võitis Jeremy Seewer.

Henri Roosiorg: „Kuna Kegums on kodule nii lähedal, siis otsustasin, et lähen ka sõitma. Vigastusest taastumise tõttu olen trenni saanud vähe teha ja õlg andis ikka natuke tunda ka. Selles mõttes oli see kindlasti etapp, millega rahul ei saaks olla. Kuid võtsin seda hea ja raske trennina, sest sellistes tingimustes ja selliste sõitjatega koos on väga hea sõita,“ võttis oma debüüdi tänavuses EMX250 sarjas kokku Henri Roosiorg.

Järgmisena osaleb Sahkar KTM Racing kolmapäeval Sõmerpalu motokrossil, eemale jääb küll Lauri Lehtla, kes annab vigastatud pöidlale puhkust.