Lauri Lehtla kukkus kaks päeva enne Tihemetsa etappi Lange motokeskuses trenni tehes ja sai korraliku peapõrutuse ning vigastas ka pöialt. Karel Kutsar aga kukkus kaks nädalat enne Tihemetsat Läti meistrivõistlustel Stelpes ja see mõjutas selgelt tema tulemust. Henri Roosiorg tõi Tihemetsast koju MX2 klassi kuuenda koha. Samal ajal osales Sahkar KTM Racing noorim sõitja, Hardi Roosiorg Saksamaal ADAC sarja etapil klassis 85 cc.

Lauri start oli väikestviisi ime, sest põrutus oli olnud tõsine. Kuid peale konsultatsiooni võistluste arstiga võeti vastu otsus rajale minna ja püüda väga vajalikke punkte, mis hooaja kokkuvõttes võivad olla määravad. Lauri jaoks olid mõlemad sõidud väga rasked, reaktsioon oli aeglasem ja viga saanud pöial ei teinud ka asja lihtsamaks. MX1 klassi kokkuvõttes oli Lauri Tihemetsas seitsmes, mõlemas sõidus talle samuti seitsmes koht. Etapi võitis Lauri lähim konkurent Juss Laansoo, kes tõusis ka sarja liidriks, edestades teiseks langenud Lauri Lehtlat 18 punktiga. Kolmandal kohal olevat Indrek Mägi edestab Lauri ühe punktiga.

MX2 klassis oli Karel Kutsar avasõidus neljas, Henri Roosiorg aga tema järel viies. Teises sõidus platseerusid Sahkar KTM Racing sõitjad samuti teineteise järele, Karel viies ja Henri kuues. Etapi kokkuvõttes oli Karel neljas, Henri kuues. Etapi võitis MX2 klassis Harri Kullas, Priit Rätsepa ees. Karel säilitas liidrikoha MX2 klassis, Rätsep astus talle sammu lähemale ja on nüüd kuue punkti kaugusel. Henri on peale kolme etappi neljandal kohal.

Saksamaal, Aichwaldis sõidetud ADAC sarja etapp oli Hardi Roosiorule ühtpidi katsumuseks, teistpidi aga heaks kogemuseks. Rada oli kõva pinnasega ja libedaks kastetud ning ilma korralike vallideta, mis kindlasti oli heaks kogemuseks. Hardi võitis Last Chance kvalifikatsiooni ja pääses sellega finaalsõitudesse. Avasõidu start oli kehva ja tulemus oli 21. koht. Teises sõidus oli tal stardis probleeme piduritega, mida üritati vahetada. Kuna ta ei jõudnud 20 sekundi jooksul minna prooviringile enne starti, siis ei saanud ta võistlussõitu peale.

Sahkar KTM Racing meeskond liigub nüüd Rootsi suunas, kus nädalavahetusel sõidetakse järjekordne MM-etapp. Lauri Lehtla sõnul on tal enestunne juba parem, loodetavasti paraneb ka viga saanud pöial. Rootsi etapp on ka EMX250 klassi, ehk MX2 klassi Euroopa meistrivõistluste etapp, kus osaleb ka Karel Kutsar.