Neljaveoliste autode klassis oli teiste hulgas stardis Georg Gross koos Raigo Mõlderiga, kes sõitsid Ford Focus WRC autol. Neil ei olnud suuri probleeme võita kõik kolm sõiduvooru ja loomulikult ka etapp. Teise kohaga lõpetasid võistluse esimest korda uue autoga sõitnud Egon Kaur ja Erik Lepikson (Mitsubishi Lancer Evo 10), kolmandad olid Rainer Aus - Simo Koskinen (Mitsubishi Lancer Evo 9). Neljas koht kuulus Timmu Kõrgele, kes sel korral sõitis Mitsubishi Lancer EVO X autoga, mis tekitas kohe küsimuse, kas tegu on uue sõiduvahendiga?

„Ei, seda mitte. Lihtsalt meie auto on hetkel veel laiali ja saab Tallinna ralliks kokku. Paremana kui kunagi varem. Ja sellest võistlusest ei tahtnud eemale jääda, hea koht kus kätt kruusa peal soojaks sõita,“ rääkis Timmu Kõrge.

Kaherattaveoliste ralliautode klassis tegid väikese üllatuse Argo Kuutok ja Mart Bergmann (BMW M3), kes suutsid konkurente edestada ja esikoha võtta. Teine koht kuulus Ago ja Kalle Ahule (BMW M3) ning kolmandad olid Lembit Soe ja Ahto Pihlas (Toyota Starlet).

Noorteklassides olid sõidud samuti põnevad. Klassis J2000 võitsid Sander Siniorg ja Cristen Laos (Honda Civic Type-R), kes viimases voorus sõitsid välja kõigi kaheveoliste autode parima aja. Teine koht selles klassis kuulus Kevin Kuusikule ja Carl Terrasele (Renault Clio Ragnotti) ja kolmandad olid Rasmus Uustulnd ja Imre Kuusk (Ford Fiesta R2).

J1600 klassis läks võit Soome,kui esikoha said Riku Kankkunen ja Matti Janhunen (Toyota Starlet). Teine koht Kaspar Kasarile ja Hannes Kuusmaale (Honda Civic) ning kolmas Kristian Pints ja Erki Pints (Lada VFTS).

Klassis 2WD sprint oli osavõtt enam kui tagasihoidlik, kui stardis oli vaid Margus Jamnes (Lada Samara).