Ralli üldarvestuse teise kohaga lõpetasid Ott Tänak ja Raigo Mölder (Subaru Impreza WRX Sti), kes olid ka N-rühma kiireimad ja kindlustasid sellega endale ka tänavuse N-rühma meistritiitli. Kaotust võitjatele jäi Tänak-Mölderil 38,9 sekundit. Ralli kolmas koht ja N-rühma teine koht kuulus Egon Kaurile ja Erik Lepiksonile (Subaru Impreza WRX Sti), kes tulid ka meistrivõistluste arvestuses oma klassi hõbedale. Kaur-Lepiksoni kaotus võitjatele jäi 52,7 sekundit.

Klassis A8 olid kiireimad Gross-Kraag, kelle edu klassi teise koha saanud Marko Virkoja ja Mihkel Sagari (Mitsubishi Lancer EVO 8) ees oli pea kolm minutit.

Kuni kaheliitriste kaheveoliste klassi kiireimad olid Kaspar Koitla ja Ain Heiskonen (Honda Civic Type-R), kes olid endale meistritiitli kindlustanud juba enne Saaremaa Rallit. Koitla-Heiskonen vahetasid enne viimast kahte katset auto käigukasti, millega servises ette nähtud aja sisse ei mahutud ja nii tuli neile juurde 20 sekundit trahvi. Vaatamata sellele säilitasid nad oma liidrikoha ja edu teisena lõpetanud Priit Ollino ja Urmas Roosimaa ees oli 28,7 sekundit.  Klassi kolmas koht kuulus Martin Kangurile ja Kuldar Sikule (Honda Civic Type-R), kellel kogunes kaotust Ollino-Roosimaale 10,6 sekundit.

Rahvusliku E-rühma ühises arvestuses olid kiireimad Lembit Soe ja Kalle Ahu (Toyota Starlet). Klassi teine koht läks Soome, rallipaarile Kinnunen-Sallinen (Honda Integra Type-R). Kolmas koht selles arvestuses tuli taas Eestisse, Vahur Errile ja Jaan Hallistele (Nissan Sunny).

Taas olid rajal veoautod, kiireimad nende hulgast olid Jaanus Ligur ja Aivar Kender, kes edestasid Ants Kristalli ja Jaak Evestust pisut rohkem kui kuue minutiga, selle klassi kolmandad olid Niinemets-Vetesina.

Kokku lõpetas 42. Saaremaa Ralli 79 rallipaari 135 startinust.