Kiireimas ja prestiizikamas klassis Freetime Pro võitlesid tiitli nimel Priit Järvloo (Lynx, Kose AMK) ja Kaur Tiisler (Ski-Doo, Freetime Racing). Tiisler võitiski kaks esimest sõitu ja oli kolmandas teine ning sellega talle etapivõit. Kaspar Kangur (Arctic Cat, Freetime Racing) oli kahes esimeses sõidus kolmas ja võitis viimase ning sellega talle etapi teine koht. Priit Järvloo oli kahes esimeses sõidus teine ja kolmandas kolmas ning etapi kolmas. Sellest aga piisas talle, et edestada kaheksa punktiga Tiislerit ja tulla Eesti meistriks. Kolmas koht kuulub Kaspar Kangurile.

Teises Eesti meistrivõistluste klassis, Reinpaul Veteranid oli etapivõitjaks Kaido Kase (Lynx, ÜK), kes sõitudes oli vastavalt esimene, teine ja esimene. Etapi teine koht kuulus Esa Polvinenile (Lynz, Soome), kelle kohad olid teine, kolmas ja teine. Etapi kolmas koht kuulus Paul Tiislerile (Arctic Cat, Freetime Racing), kes oli vastavalt neljas, esimene ja kolmas. Eesti meistriks tuli Polvinen, edestades 33 punktiga Kaido Kaset ja kolmas koht kuulub Tauno Liivile.

Eesti karikavõistluste arvestust peeti kokku kolmes klassi. Respo Hobby klassis oli läbi hooaja heitlus käinud Siim Vaide (Lynx, AV Motors) ja Sander Lõhmuse (Arctic Cat, Motodepoo Team Green) vahel. Neljast korrast kahel oli peale jäänud Vaide, korra aga Lõhmus. Etapivõitude osas läks seis viiki, kui ka viimase etapi võitis Lõhmus, kuid hooaja kokkuvõttes jäi peale Vaide. Etapil oli kolmas Elina Kaarneem ja hooaja kokkuvõttes Riho Kollist. Jakdisain Beginners klassis sai etapivõidu Mikk Varik, teine oli Eiki Eilo (Lynx, Freetime Racing) ja kolmas Rene Tarend (Ski-Doo, Sõmerpalu MK). Karikavõitjaks sai Tarend, teine Margo Lõhmus (Lynx, Jetsport) ja kolmas Varik. Line-X Junior klassis tuli karikavõitjaks Kerto Kase Daniil Vlasovi ees.

Sellel pühapäeval peetakse aga Otepääl mootorkelguenduuro Eesti meistri ja karikavõistluste viimane etapp.