Raul Jeets ja Kristo Kraag (Ford Fiesta R5) läksid ralli starti teise numbri all ja peaeesmärgiks oli tuua koju tänavune Läti meistritiitel klassis R5. Eelnevatel etappidel Andrus Toomiga sõitnud Jeetsi kõrval luges hooaja viimasel võidusõidul kaarti Kristo Kraag, kellega sõideti ka Silveston Saaremaa ralli. Andrus Toom taastub veel auto24 Rally Estonia avariist ja hooaja kahel viimasel võidusõidul ei osalenud. Jeetsi ja Kraagi jaoks oli see täiuslik nädalavahetus, kui võideti ralli ja kindlustati Läti meistritiitel klassis R5.

Jeets ja Kraag alustasid rallit olles kahe esimese katse järel teised, kuid kui liidrikohal olnud Janis Vorobjovs ja Andris Malnieks väljasõidu tõttu katkestasid, tõusid MM-Motorsport meeskonna Ford Fiesta R5 autoga sõitvad eestlased ralli liidriteks. Avapäeval sõideti kokku kümme katset, teiste hulgas läbiti ka kuulsat Bikernieki ringrada Riias ja avapäeva lõpetasid Jeets ja Kraag Rally Latvia liidritena.

Pühapäeval oli kavas kuus kiiruskatset ja Raul Jeets ning Kristo Kraag liidrikohta käest ei andnud ning võitsid Rally Latvia, edestades kohalikke mehi Martinš Svilist ja Ivo Pukist 10,89 sekundiga. See on Raul Jeetsile tänavune teine ralli absoluutvõit Lätis, maikuus võitis ta koos Andrus Toomiga Talsi ralli. Võiduga kindlustas Raul Jeets koos Andrus Toomiga ja Kristo Kraagiga ka tänavuse Läti meistritiitli klassis R5.

„Tulime siia selge sihiga teha kiiret sõitu ja võidelda tiitli nimel. Kõik sujus meie jaoks ideaalselt, auto töötas perfektselt, MM-Motorsport meeskond tegi ja koostöö Kristoga oli hea. Kokkuvõtvalt saab öelda, et oli väga keeruline ralli ja sõitsime selgelt pinge all, sest mängus oli ei vähem ega rohkem kui tiitel. Suutsime konkurendid selja taga hoida ja selle tulemusega hooaja lõpus väga rahul. Läti meistritiitel oli see, mille järele siia tulime. Korraldaja oli teinud väga vinge ralli, erinevad tingimused nii ilmastiku kui teede osas, korralikud katsed ja hea korraldus,“ võttis Raul Jeets võiduka Rally Latvia kokku.

MM-Motorsport meeskonna jaoks on olnud viimased kolm nädalat väga töised ning edukad. Enne eelmise nädalavahetuse Silveston Saaremaa rallit oli tiim Rootsis, kus Frederik Ahlin ja Morten Erik Abrahamsen nende Ford Fiesta R5 autoga Rootsi meistrivõistluste viimase etapi võitsid. Silveston Saaremaa rallil võitsid Timmu Kõrge ja Erki Pints nende Ford Fiesta R5 autoga ralli absoluutarvestuses ja tulid EMV1 klassi Eesti meistriteks ja sellel nädalavahetusel sai meeskond tähistada Raul Jeetsi ning Kristo Kraagi võitu ja meistritiitlit Lätis.