Endiselt on sihiks teha kompaktne ralli. Reede, 20. augusti õhtul sõidetakse ralli esimene kiiruskatse Rapla linna tänavatel. Enne linnakatse starti, mis toimub kell 19.10, on ralli pidulik avamispoodium Raplas Karmani kaupluse ees, kus ralliautosid saab uudistada juba kella kuuest õhtul, teatab Eesti Autospordi Liit.

Laupäeval sõidetakse 11 kruusakatset, kogupikkusega pisut üle 100 km. Ralli üldpikkus on 303,11 km, mille hulgas siis kiiruskatseid 103,59 (selle hulgas omakorda linnakatse 1,62 km). Katsetel on sõitjate jaoks nii juba tuttavamaid kui täiesti uusi lõike. Ralli pidulik lõpetamine ja
autasustamine toimub laupäeval kell 21.00 Kaerepere spordikeskuses.

Registreerimine on avatud ja kestab 8. augusti kella 16.00ni. Osavõtjate nimekiri avaldatatakse 9. augustil kell 15.00.

Võib nimetada, et lühikese, kuid juba kindla traditsioonina on Rapla
rallil startimas veoautod, mida publikul on võimalik jälgida juba alates
linnakatsest.

Pealtvaataja kava koos osavõtjate nimekirja, katsete kaartide ja
kirjeldustega ilmub 18. augusti Autolehes. Kiiruskatsed on pealtvaatajatele tasulised, pilet maksab 25 krooni. Linnakatse on kõikidele tasuta. Lapsed alla 12 aasta pääsevad samuti rallit vaatama tasuta. Pileteid müüakse kiiruskatsetele viivatel teedel. Hoolduspark, mis asub mõlemil päeval võistluskeskuses Kaereperes, on kõikidele tasuta. Kindlasti tasub tähelepanu pöörata ajutisele liiklus- ja parkimiskorraldusele.

Registreerunud võistlejatega saab tutvuda aadressil
www.autosport.ee/rallyreg.

Rapla ralli kohta leiab infot ka aadressilt: www.e-ryhm.com/RaplaRalli