Tänavu WRC sarja comebacki teinud MINI WRC Team osaleb 15.-16. juulil Otepää ümbruse teedel sõidetaval rallil uue generatsiooni WRC autoga – MINI John Cooper Works WRC.

See on esimene kord, kui uuema generatsiooni WRC auto stardib väljaspool MM-sarja ametlikul rallil, kirjutab Ruudulipp.ee. Ühtlasi on see esimene kord, kui rajal on koos uus ja vana WRC auto.

MINI WRC Team võtab auto24 Rally Estonial osalemist kui head võimalust teha ettevalmistusi Soome MM-ralliks, Kreeka ja Soome MM-rallide vaheline paus on poolteist kuud ja auto24 Rally Estonia mahub hästi sinna vahele.

Kris Meeke ja Paul Nagle on 2009. aasta IRC sarja meistrid. Sellel aastal sõidavad mehed MINI WRC meeskonnaga autoralli MM-sarjas. MINI WRC Team tegi oma WRC debüüdi mais sõidetud Sardiinia MM-rallil, kus Dani Sordo ja Caros del Barrio lõpetasid ralli kuuendal kohal. Kris Meeke ja Paul Nagle olid sunnitud ralli tehnilistel põhjustel pooleli jätma.

Täna, kolmapäeval Amservi Peugeot esinduses peetud pressikonverentsil kirjutati alla ka tänavused sponsorlepingud auto24 Rally Estonia suursponsoritega. Tänavused auto24 Rally Estonia suursponsorid on: auto24, Olerex, KW Bruun, Sportland, Addinol, Grossi Toidukaubad, American Express, Metroprint, Ramirent, Sky Plus, JCDecaux, TV3, Saku, Lihakarn

15.-16. juulil sõidetav auto24 Rally Estonia 2011 on Eesti meistrivõistluste 4. etapp, Balti Meistrivõistluste 2. etapp, FIA Historic Euroopa Meistrivõistluste kandidaatralli ja FIA ametlik kalendriüritus.