“Kõigil suurematel välisrallidel on publikul tavaks raadioaparaat kiiruskatsetele kaasa võtta ja otse raja ääres kuulata, kes sõitu juhivad,” ütles raadio Sky Plus programmidirektor Toomas Puna. “Rally Estonia tarbeks toodame programmi, mis peaks ka siinsetel rallisõpradel aitama põnevaid katseid operatiivselt jälgida.”

Ralliraadio läheb eetrisse üksnes Lõuna-Eestis. Otepää ümbruses on ülekanne kuulda raadio Sky Plus sagedusel 99,1 ja Valga ümbruses raadio Ruut FM sagedusel 96,6 megahertsi. Kommentaatoriteks on ralliga väga tihedalt seotud tegijad eesotsas Olaf Suuderi ja Erki Berendsiga.

Lisaks annavad otse raja äärest ja rallipargist infot veel mitmed inimesed. “Väga hea meel, et parema levi nimel lööb projektis kaasa ka Ruut FM ning rallit tulevad kommenteerima hinnatud rallispetsialistid,” sõnas Toomas Puna.

Ralliraadio alustab reede õhtul ning lõpetab pühapäeva päeval, kui tulemused lõplikult selgunud. Lisaks korraldab Sky Plus rallipublikule vabaõhukontserdi Tehvandi rallipargis. Laupäeva õhtul esinevad Koit Toome, Getter Jaani ja Smilers, ürituse juhatab sisse kell 18.45 algav batuudihüppe Big Air võistlus.