Neliveoliste autode klassis SuperCar osales Reinsalu Spordi ettevalmistatud Ford Fiesta MK7’ga tippsõitja Andreas Bakkerud. Masin, millel jõunumbrid üle 580hj/800Nm, tagas piisava kiiruse, et lüüa seni kehtinud ringirekord, milleks on nüüd 42,574 sekundit. Kuid sellest üksi ei piisanud ning eelsõitudes tuli tunnistada hoopiski Ranno Bundseni paremust. Lisaks tegi esimeses eelsõidus Bakkerud üsna ränga avarii, tabades üht rajaäärset betoonplokki, mis lausa pooleks murdus. Auto tehti küll korda juba edasisteks eelsõitudeks, kuid A-finaali teisel ringil purunes siiski pooltelje ots ja tal tuli katkestada. Kuid ka tema selja taga toimuv oli ülipingeline, juhtima asus Silvo Viitanen (FIN, Ford Fiesta MK7), kes kaootilises sõidus samuti katkestas. Esikolmiku moodustasid stardist alles neljandaks kukkunud, kuid kindla sõiduga end ette võidelnud Ranno Bundsen, lausa tagareast startinud Andri Õun ja Simo Saar.

„Tegin enda poolt nii kõva sõidu kui tehnika lubas. Tõusin sedasi vaikselt kõrgemale. Eks Bakkerudiga võrdsemaks võitluseks mängisid rolli Eesti raja iseärasused, rehvid jms. Hooaja algul oli tehnikaga probleeme, kuid nüüd on mul väga hea meel, et kõik sujus ja eks tuleb hakata uut aastat ootama!“ kommenteeris Bundsen.

„Ma tunnen, et päev oli tegelikult hea. Eestis võeti mind vastu väga hästi ja auto oli super. Finaalis pääsesin kohe juhtima, kuid kahjuks purunes veovõll ja tuli katkestada. Hommikul tegin jokker-ringil avarii ka, kuid suutsin enne siiski ka ringirekordi sõita. Armastan seda rada, teil on siin lained, lauged kurvid ja järsud tagasipöörded. Enamik autodest on muidugi Euroopa etappidel kasutatutest veidi erinevad, kuid tänase Fiestaga võiks sealgi ilma teha. Igatahes on mul väga hea meel, et eile lennukile astusin ja Eestisse tulin – oli väga kift,“ rääkis Bakkerud.

Super1600 klassis sai taas teenitud võidu eelmise hooaja meister Janno Ligur (Škoda Fabia), kes ka kõik eelsõidud võitis ja A-finaali esireast startis. Janis Baumanis (LAT, Peugeot 206) võttis teise koha ja juba varasemalt meistritiitli kindlustanud Arvo Kask (VW Golf) kolmanda.

Janno Ligur: „Tegime enne võistlust mõningad seadistuse muudatused, lootsime isegi suuremat kiirust, kuid päeva peale asjad paranesid ja saime hoo korralikult üles. Järgmisel teisipäeval stardime juba Austriasse Euroopa meistrivõistluste etapile, kus vähemaga kui poolfinaali kohaga ei lepi. Ilmselt läheme ka Saksamaale, et koguda kogemusi järgmiseks aastaks.“

TouringCar ehk tagaveoliste klassis võitis Margo Soomets (BMW 318), kes võitis Andrus Karu (Lada) ja kodurajal võistlenud ning meistritiitli juba kindlustanud Kalmer Vahti (Lada). Noorteklassis tegi parima tulemuse Mihkel Varul (VW Golf), kellele järgnesid Mart Tikkerbär (Honda Civic) ja Casper Eerikson (Seat Ibiza), kellel sellest kohast piisas ka tiitli võitmiseks.