Tagaveoliste klass oli sel korral äärmiselt põnev. Pukile ja Vahtile olid konkurentsi tulnud pakkuma Kevo Kärp ja Andrus Karu. Üle poole A-finaalist juhtis Pukk, kuid siis olukord muutus. Kalmer Vaht pääses juhtima ja võitis sõidu. Hooajal esimest sõitu teinud Kevo Kärp võttis teise koha ning Pukil tuli leppida kolmanda kohaga.

Super 1600 klassi meeste võistlus oli rohkem kui tuline. Algustest peale üritas Arvo Kask Janno Ligurit püüda, kuid tuli tõdeda viimase paremust. Suureks üllatajaks oli sel korral Riho Loit, kelle sõiduajad paranesid iga eelvooruga. Ka finaalis näitas ta Ligurile end pidevalt peeglitest, kuid sel korral jäi tulemuseks teine koht. Kolmanda koha karika sai Andre Kurg. Võitlejahinge näitas aga Kask, kelle masinal purunes juba stardisirgel esirehv, kui kes sõitis sõidu vapralt lõpuni, sest iga punkt edetabelis on hetkel arvel.

ERK juunior klassi oli sõitjaid kolm. Noorte rallikrossitajatega liitus Keiro Orgus, kes lõpetas küll sõidu teisena, kui pidi siiski koju minema kolmanda koha karikaga. Nimelt unustas ta kohustusliku jokker ringi läbida ja karistus viis ta teiselt positsioonilt. Noorte võitjaks tuli Casper Eerikson, teine Mart Tikkerbär.

Super Car klassis oli võistlemas soomlane Marko Jokkinen, kes tehnika altvedamise tõttu oma tõelisi oskusi näidata ei saanud ja seega ka kahjuks A-finaali ei jõudnud. A-finaalis aga nägi armutut lahingut, mille staar oli sel korral iga etapiga järjest paremat sõitu tegev Ruve Veski. Teisena sai ruudulipu Sten Karuks, kes oli rajal sel korral mitte oma võistlusmasina, vaid Mitshubishi Evo 6-ga. Tundub, et auto vahetus tasus end ära, sest üle hulga ajal sai Karuks poodiumile. Vanameister Helmet Palmile ilmselt Kulbilohu rada väga ei sobinud ja tal tuli leppida poodiumi madalama astmega.

Järgmine etapp sõidetakse 8. septembril Põltsamaa lähistel Piiroja rajal.