Spielbergi ringrajal Austrias toimunud etapi kvalifikatsioonides sõitis Aron tõusvas tempos ning teenis kolmeks võistlussõiduks üheksanda, seitsmenda ja viienda stardikoha. Avasõidus tegi eestlane väga hea stardi ja möödus kolmest konkurendist, aga piduriprobleemide tõttu sõitis ühes kurvis veidi rajalt välja ja langes sõitjaterivi lõppu. Seejärel õnnestus küll mööduda seitsmest sõitjast, aga 12. kohast kõrgemale enam tõusta ei jõudnud.

Nädalavahetuse teises võistlussõidus õnnestus Aronil oma stardikohta parandada ja Hitech GP võistkonna sõitja finišeeris 6. kohaga. Kolmandas sõidus tegi Ralf Aron väga hea stardi ja tõusis viiendalt kohalt kolmandaks. Viimasel ringil üritas ta mööduda teisel kohal sõitnud sarja liidrist, kelle autol oli esitiib katki ja kel polnud erilist vajadust oma kohta kaitsta, sest tiitel oli praktiliselt juba kindel, aga sellest hoolimata asus ta eestlase rünnakut tõrjuma. Kokkupõrget polnud võimalik vältida ja mõlemad sõitjad katkestasid.

"Eks vimasest sõidust jäi pettumus hinge, aga ega kumbki otseselt süüdi kah polnud," sõnas Aron. "Ei saa lihtsalt aru, miks tal oli vaja oma kohta nii väga kaitsta. Avasõidus tegin väga hea stardi, aga vist olid pidurid üle kuumenenud ja nii ei suutnud väljasõitu vältida. Kuigi kiirus oli läbi kogu nädalavahetuse väga hea, siis meie Mercedese mootoriga Volkswagenite vastu oli väga raske saada."