Kogu nädalavahetus Misano ringrajal möödus vahelduvates ilmastikuoludes, kus hoovihmade vahele paistis tihti ka päike. Nii toimusidki kvalifikatsioon kui ka kolmest sõidust kaks tingimustes, kus alustati märjal rajal, aga võistluse käigus rada kuivas suhteliselt kiiresti. Kvalifikatsioonis saavutas Aron nii esimeseks kui ka kolmandaks sõiduks teise stardikoha.

Esimeses sõidus sõideti kuivaval rajal ja osa sõitjaid startisid slikkrehvidel ja osa vihmarehvidega. eestlane alustas slikkidega ja kui rada kuivama hakkas, tõusis ta liidriks. Edasi vahe konkurentidega aina kasvas ja Aron võttis kindla võidu.

"Kuna tiitel oli juba käes, siis sain viimast etappi rahulikult ja pingevabalt võtta," kommenteeris 17-aastane eestlane. "Eesmärk selleks nädalavahetuseks oli kindlustada tiitel ka tiimide arvestuses ja aidata tiimikaaslane kokkuvõttes teisele kohale. Võidu eest esimeses sõidus jään suure tänu võlgu tiimile, sest tahtsin ise minna vihmarehvidega, aga viimasel hetkel tiim soovitas slikid panna ja see osutus õigeks valikuks. Tänu sellele tulemusele kindlustasime Prema Powerteamile tiitli võistkondade arvestuses."

Teine ja kolmas sõit möödusid suuresti ebaõnne tähe all, sest teises sõidus toimus sõitjate vahel sedavõrd palju rabelemist, et ka Aroni autole sõideti sisse ja ta oli sunnitud võistluse pooleli jätma. Kolmandas sõidus oli taas tegemist kuivava rajaga, aga vihmarehve kasutanud Prema Powerteam eksis veidi rehvirõhkudega ja nii kaotas eestlane juba mõne ringi möödudes hulga kohti.

"Teine sõit oli paras kaos ja sõitjate käitumine oli kohutav," nentis Ralf. "Sõidu järel kutsuti kokku isegi sõitjate koosolek ja kutsuti kõiki osalejaid korrale. Kolmandas sõidus läksime veidi rehvirõhkudega vales suunas ja juba viienda ringi järel kuumenesid rehvid üle ning seejärel polnud teha enam midagi. Aga kokkuvõttes sai nädalavahetuseks püstitatud eesmärgid täidetud."

Võistluse järel pakkis Aron aga kiiresti oma asjad ja koos tiimiga sõidetakse Vallelunga ringrajale, kus seisavad ees testisõidud F3 autoga.