"Aeg pärast seda, kui Ott kutsus mind WRC-teekonnale, on olnud suurepärane ning ma olen lühikese perioodi jooksul meeletult õppinud. On fantastiline tunne võistelda oma ala tipus ning pidevalt õppides, loodan, et ühel päeval jõuame me ka kõige kõrgemale," kirjutas Mõlder.

"Ott on väga pühendunud sõitja. Talle meeldivad asjad kindlal viisil ning ta töötab pidevalt, et kogu paketti parandada. See ongi see suhtumine, mis paneb mind uskuma, et ühel päeval võime me olla päris tipus," jätkas kaardilugeja.

Mõlder analüüsis ka käimasolevat hooaega laiemalt: "Olukorras, kus meil on veel sõita kolm rallit, paneksin meie praegusele hooajale 10-palli skaalal hinde 7. Oleme enamikel rallidel enda eesmärgi saavutanud, kuid mõnikord see ikkagi õnnestunud pole. Oleme tõestanud oma kiirust, olnud konkurentsis võidu eest, juhtinud rallit ning kindlustanud Poolas minu esimese WRC poodiumikoha."

"Enne hooaja lõppu oleks üks poodium veel ideaalne, aga usun, et sellest hoolimata oleme oma kiirust tõestanud ning ka järgmine hooaeg võib meie jaoks väga põnevaks kujuneda," andis Mõlder kerge vihje ka Eesti rallipaari tuleva aasta plaanide kohta.

Tänak-Mõlder asuvad järgmisena starti juba sel neljapäeval, kui 1.-4. oktoobrini sõidetakse Korsika rallil.