Quadide arvestuses, kelle sõit toimus laupäeval, oli eestlasi enam kui 360 osaleja seas rajal kaks, Järvloo ja Argo Abel (Yamaha, Kagu MK). „Esimene tund oli sōita väga ok, aga siis kadus mootoril kolmas käik,“ rääkis Järvloo pärast võistlust. „Edasi sain enamusel rajast sõita teist käiku kasutades, aga kiirust jäi puudu ja neljas käik oli nendes tingimustes jälle liiga palju.“ Rada muutus siiski iga ringiga aeglasemaks ja tegi teise käiguga sōitu paremaks. Järvloo sōitis võistluse lōpuni nii kiiresti, kui masin lubas.

„Rahul olen, et sain katkise quadiga lõpuni, aga tahtsin minna ikka top 20 sōitma. Ka ülekandega eksisin veidi, sest lōppkiirust jäi vajaka. Järgmiseks aastaks peaks kogemusi ja hea stardikoht olemas olema, saab tulla uuesti üritama,“ ütles ta.

Järvlool kogunes sõiduaeg pisut vähem kui 2 tundi 50 minutit ja kaotust võitjale Jeremie Warniale (Yamaha, Prantsusmaa) 12.35 minutit.

Pühapäevases soolode sõidus oli eestlasi rajal samuti kaks, Riho Kollist (Husaberg, Sõmerpalu MK) ja Jaanus Koval (KTM, RedMoto). Kahjuks tuli mõlemal sõit tehnika lagunemise tõttu pooleli jätta.

„Seni, kuni sõidus olin, kulges võistlus päris hästi, olin kusagil 50. koha piiril,“ ütles Koval pärast võistlust. „Rada oli muidugi hirmus raske ja peaaegu kogu aeg sadas paduvihma, kuigi sõidu ajal oli ilm enam-vähem. Mina sain sõita umbes tund ja viiskümmend minutit, Rihol lagunes tsikkel pisut varem. Veidi üle tunni jäi siis veel sõiduaega.“

Kollist sai protokolli 909. koha ja läbis 5 ringi, Koval 884. koha ja läbis 6 ringi.

„Kahju muidugi, et tulemust kirja ei saanud, aga vahel juhtub nii,“ võttis Koval seekordse sõidu kokku. Soolodel võitis enam kui tuhande võistleja seas Daymond Martens (Yamaha, Prantsusmaa), võistlust jälgis 405 000 pealtvaatajat.